Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Nieuwbouw De Skans in Frieschepalen 9249 NJ

Nieuwbouw De Skans

9249 NJ Frieschepalen
Koopsom € 169.740,- v.o.n.
Te koop

Omschrijving

Een unieke kans om 'nieuw' te wonen midden in het dorp!

Het betreft een inbreidingsplan op de locatie van de voormalige basisschool 'De Skâns', op de hoek van De Rusken en de Lytse Leane. De woningen zijn ontworpen in eenzelfde stijl als op de locatie van de voormalige smederij in Ureterp (Weibuorren). Het bouwbedrijf kan zich door de grotendeels traditionele manier (stenen muren...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2018 Woonoppervlakte 98 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Een unieke kans om 'nieuw' te wonen midden in het dorp!

Het betreft een inbreidingsplan op de locatie van de voormalige basisschool 'De Skâns', op de hoek van De Rusken en de Lytse Leane. De woningen zijn ontworpen in eenzelfde stijl als op de locatie van de voormalige smederij in Ureterp (Weibuorren). Het bouwbedrijf kan zich door de grotendeels traditionele manier (stenen muren e.d.) van bouwen flexibel opstellen. Er is reeds een grote lijst met opties en mogelijke uitbreidingen. Mocht de gewenste optie of uitbreiding er niet bij staan dan gaan we samen kijken of er mogelijkheden zijn. Indien nodig kunnen er zelfs in de bouwfase nog zaken aangepast worden. De woningen voldoen uiteraard aan de laatste eisen met betrekking tot o.a. isolatie!

Er zijn verschillende types woningen beschikbaar. In deze advertentie is uitgegaan van de meest voorkomende maatvoering. Hierbij is nog geen rekening gehouden met opties als een bijkeuken, garage en bijvoorbeeld een vaste trap naar de zolder. In de uitgebreide projectbrochure staan alle types uitgewerkt, inclusief mogelijke opties (verschilt per woning).

Globale indeling begane grond:
hal met entree, toilet, meterkast en trapopgang; woonkamer; keuken; bijkeuken. Vloerverwarming op de begane grond.

Verdieping:
3 slaapkamers; overloop met een (optionele vaste) trap naar de zolder; badkamer met vloerverwarming.

De genoemde prijs is een vanaf prijs. Er zal waarschijnlijk eind 2020 gestart worden met de bouw van deze woningen.

Optioneel is het volgende:
- Seniorenaanbouw
- Garage
- Luifel
- Dakkapel
- Vaste trap naar de zolder
- Zolder compleet klaar
- Schuifpui
- Pui met deur
- Trapkast

De uitvoering van het plan is nog onder voorbehoud van een definitieve bestemmingsplanwijziging. Voor meer informatie over dit prachtige project kunt u contact opnemen met de verkopende makelaar of het bouwbedrijf zelf. Zowel vooraf als gedurende de bouwtijd zal er intensief en persoonlijk contact zijn tussen de bouwer en koper.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 169.740,- vrij op naam Specificatie inclusief BTW Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Repeterend permanent Bouwjaar 2018 Bouwjaar toelichting nieuwbouw Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk Indeling Woonoppervlakte 98 m² Perceeloppervlakte 136 m² Overige inpandige ruimte 20 m² Inhoud 372 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel en vloerverwarming gedeeltelijk C.V.-Ketel Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 57 m² (10.0 m bij 5.7 m) Ligging hoofdtuin Noord Achterom Ja Kwaliteit tuin Aan te leggen Parkeergelegenheid Garage Garage mogelijk Dak Soort dak Dwarskap Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Dakraam Kadastrale gegevens Gemeente Ureterp Sectie F Perceelnummer 2556 Oppervlakte 136 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Doorsturen naar bekende


Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring