Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Nabij Biskopsreed 11 En 13 in Wijnjewoude 9241 WR

Nabij Biskopsreed 11 en 13

9241 WR Wijnjewoude
Vraagprijs € 80.000,- k.k.
Te koop

Omschrijving

Perceel grond in een fantastische omgeving! Bos, heide, vrijheid en rust komen hier samen. Dit perceel grond wordt door de huidige eigenaar te koop aangeboden aan de koper van zijn buurwoning; Biskopsreed 13 te Wijnjewoude. De aangeboden grond ligt om het aangeven perceel heen. Er wordt circa 4.300 m2 aangeboden, zie bijgevoegde kaart met arcering (e.e.a. dient nog uitgemeten te worden door het...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Kaart

Route van naar Nabij Biskopsreed 11 en 13, 9241 WR Wijnjewoude

Omschrijving

Perceel grond in een fantastische omgeving! Bos, heide, vrijheid en rust komen hier samen. Dit perceel grond wordt door de huidige eigenaar te koop aangeboden aan de koper van zijn buurwoning; Biskopsreed 13 te Wijnjewoude. De aangeboden grond ligt om het aangeven perceel heen. Er wordt circa 4.300 m2 aangeboden, zie bijgevoegde kaart met arcering (e.e.a. dient nog uitgemeten te worden door het kadaster, over- of ondermaat zal geen aanleiding geven voor een verrekening).

Het perceel grond heeft een agrarische bestemming met cultuurhistorische waarden, het is op dit moment dus (nog?) geen bouwgrond. De gemeente Opsterland heeft aangegeven dat er, mits er aan diverse voorwaarden voldaan wordt en er geen gegronde bezwaren komen, mogelijkheden zijn om het bouwvlak te verplaatsen. Hiervoor dient het bestemmingsplan wel aangepast te worden. De voorwaarden die op voorhand gesteld worden zijn op te vragen bij de verkopende makelaar van deze grond.

Verkoper van de grond wil enkele bedingen opnemen in de koopakte om bepaalde, ongewenste, situaties te voorkomen. Deze grond zal belast worden met 6% overdrachtsbelasting en de kosten voor uitmeting (o.a. door het kadaster) komen voor rekening van de koper.

Deze grond wordt in principe alleen verkocht aan de koper van Biskopsreed 13 te Wijnjewoude.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 80.000,- kosten koper Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Ligging Aan bosrand, aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 4300 m² Kadasteroppervlakte 4300 m² Aantal woonlagen 0 woonlaag Kadaster: C 578 Duurswoude Oppervlakte 4300 m²
Route van naar Nabij Biskopsreed 11 en 13, 9241 WR Wijnjewoude

Reageer op object


Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Doorsturen naar bekende


Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.