Mijn favorieten

Deeldiensten

Heeft u de koper voor uw woning reeds gevonden maar moet e.e.a. nog vastgelegd worden? Hebben zich reeds meerdere gegadigden voor uw woning gemeld en weet u niet wat nu te doen? Wilt u binnen de familie e.e.a. goed vastgelegd hebben?

Er kunnen diverse situaties komen waarbij het, mogelijk, overbodig is om een makelaar ‘volledig’ in te schakelen. Bij Varwijk & Sibma Makelaardij kunt u ook terecht voor deeldiensten. In dat geval neemt u een onderdeel van de totale dienstverlening af, een deeldienst. Uiteraard passen we hier ons courtage ook op aan. U krijgt vooraf een vaste prijs voor de betreffende deeldienst.

Voordeel? Minder geld kwijt en toch de zaken goed geregeld!

Voorbeelden van deeldiensten zijn:

- ‘koopakte’: wij maken de koopakte voor u op en zorgen ook dat de bijbehorende lijsten e.d. goed ingevuld worden. Hierbij rechercheren wij e.e.a. ook bij het kadaster en zorgen tevens dat de zaken goed bij de notaris terecht komen.

- ‘onderhandelingen’: wij voeren de onderhandelingen met de gegadigden die er zijn. Vervolgens  leggen wij ook e.e.a. goed vast, zie ‘koopakte’.

Een groot voordeel wat u heeft als u het op deze manier via ons doet is dat wanneer e.e.a. toch minder voorspoedig gaat wij gemakkelijk kunnen schakelen naar een ‘completer’ pakket. Hierbij zullen wij de reeds gemaakte kosten verrekenen met het ‘completere’ pakket.