Wat is stille verkoop?

Met stille verkoop maken wij jouw woning alvast verkoopklaar en presenteren wij jouw huis enkel aan serieuze kopers. Met stil verkopen kun jij:

  • Je rustig oriënteren op een andere woning
  • Ontdekken hoe jouw woning in de markt ligt
  • Snel schakelen, indien gewenst

Na de aankoop van jouw nieuwe woning, sta je met een druk op de knop op funda met een uitgebreide woning-presentatie. Jouw verkoopstrategie is dan al bepaald en er is zelfs al een lijst met potentiële kopers. Ideaal toch?

VARWIJK SIBMA STILLE VERKOOP 751 X704

Woningruil!

RUILEN?! Wij bieden een woning in Donkerbroek aan, deze kan ingeruild worden op een woning met een kavel van minimaal 1.000 m2 en bij voorkeur 'vrij' gelegen. Dit mag buitengebied zijn of aan de rand van een dorp. Omgeving Donkerbroek heeft de voorkeur. De woning die wij aanbieden is recent keurig vernieuwd/ gemoderniseerd. Is gelegen in/nabij het centrum van het dorp. Tevens vrijstaand en met een garage. Interesse? Neem vrijblijvend contact op en we gaan kijken of we tot een geschikte woningruil kunnen komen!

Meer informatie over woningruil

Woningruil 1

Stap 1: Je huis verkoopklaar maken

De eerste stap is om jouw huis verkoopklaar te maken. Zo krijg je alvast een gratis waardebepaling van je woning, wordt de onderhandelingsstrategie bepaald en de complete woningpresentatie (fotografie, plattegronden, video, brochure, teksten) gemaakt.

VARWIJK SIBMA STILLE VERKOOP STAP 1

Stap 2: Je huis (ssssst...) binnenkort in de verkoop zetten

Wij plaatsen jouw woning op onze website onder het label: 'binnenkort in de verkoop'. Hierdoor kunnen wij alvast de belangstelling voor jouw woning peilen. Het is ook mogelijk je woning zonder specifiek adres online te zetten.

VARWIJK SIBMA STILLE VERKOOP STAP 2

Stap 3: Je huis definitief verkopen als jij hebt aangekocht

Potentiële kopers kunnen alvast via een virtuele tour jouw woning bekijken. Hierdoor wordt in het voortraject al geselecteerd op serieuze kopers, maar heb je nog geen drukte en stress van bezichtigingen. De kopers krijgen daarentegen wel een goede indruk van jouw huis. Mede door deze uitgebreide online woningpresentatie kun jij in alle rust op zoek naar je droomhuis. En mocht je die tegenkomen: met 1 druk op de knop staat jouw woning in de verkoop.

VARWIJK SIBMA STILLE VERKOOP STAP 3

De voordelen van je huis stil verkopen:

Stille & online verkoop
Peiling van de interesse in jouw woning
Online advertenties gericht op jouw doelgroep

Vrijblijvend adviesgesprek stille verkoop

Optimaal voorbereid om een nieuwe stap te maken? Vul dan in het formulier hieronder jouw gegevens in en wij bellen jou zo spoedig mogelijk terug om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen. Je kunt ook direct een afspraak maken via 0512 - 30 06 68.

Varwijk & Sibma
Weibuorren 108
9247 BD Ureterp

Back to top

1 oktober: NVM Open Huizen Dag

Ga jij een kijkje nemen?

Bekijk deelnemende huizen