Huis kopen in Ureterp en omgeving

Ben je op zoek naar een nieuwe woning en kun je wel wat hulp gebruiken? Schakel een van de de makelaars van Varwijk & Sibma in. Als makelaar mogen wij optreden voor de koper of voor de verkoper. We willen het woordje 'of' sterk benadrukken omdat we maar voor slechts één partij willen en mogen optreden. Dus wanneer wij een woning zelf in de verkoop hebben kunnen we niet optreden als uw aankoopmakelaar voor deze woning.

Of liever jouw woning ruilen?

Bij een aantal woningen uit het woningaanbod van Varwijk & Sibma is het mogelijk om jouw huidige woning in te ruilen op de 'nieuwe' woning. Feitelijk komt het erop neer dat de verkoper van de betreffende woning jouw woning koopt en jij de zijne; ruilen zonder gesloten portemonnee!

Meer informatie over ruilen

Bespaar geld met een aankoopmakelaar

Als lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) heeft Varwijk & Sibma de beschikking over verschillende databases met woningen. Het voordeel hiervan is dat wij snel op de hoogte zijn van een woning die te koop is of komt. Dus voordat een woning op Funda komt of anderzijds in de publiciteit komt kunnen we actie ondernemen. Door tijdig actie te kunnen ondernemen ben je andere potentiële kopers een stapje voor.

Voordelen van een aankoopmakelaar

Kennis van de markt

Van een makelaar uit de omgeving of het dorp zelf mag je een goede marktkennis verwachten. De makelaars van Varwijk & Sibma worden continu geschoold met cursussen en doen dagelijks marktkennis op. Samen met jou bekijken we het huidige aanbod en kunnen we, desgewenst, een zoekopdracht uitvoeren. Want de woning van je dromen is niet ‘à la minute' te koop, hier gaat wel eens een tijdje overheen.

Volledig ontzorgen of zelf dingen uitzoeken?

Het aankooptraject begint bij het selecteren van geschikte woningen en eindigt bij het passeren bij de notaris. Tussen de eerste en laatste actie zitten vele handelingen die verricht moeten worden. Jij kunt samen met jouw makelaar afspreken welke actie je zelf wilt doen en welke door de makelaar gedaan moeten worden. Hierbij kun je denken aan bezichtigingen (alleen of met de makelaar), onderhandelingen, controleren koopakte en controle bij oplevering.

Wij doen er alles aan om jou zekerheid te geven. Jij bepaalt in welke mate je ons in wilt schakelen.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Varwijk & Sibma

Alles onder één dak
Bij Varwijk & Sibma zorgen wij voor een compleet advies. We hebben specialisten in huis op het gebied van makelaardij, verzekeringen en hypotheken. Doordat alle disciplines onder één dak worden aangeboden, zijn de lijnen kort en kunnen we je op alle vlakken adviseren. Wij werken altijd vanuit jouw belang met een vast team enthousiaste vakspecialisten.
Noflik team
Je bent van harte welkom op ons full-service kantoor. We zijn een laagdrempelig kantoor en nemen de tijd voor al onze klanten. Bij Varwijk & Sibma zetten we graag een stapje extra. Onze enthousiaste, nuchtere medewerkers gaan voor het beste resultaat.
Unieke deeldiensten
Minder geld kwijt zijn, maar toch de zaken goed geregeld? Er kunnen diverse situaties voorkomen waarbij het, mogelijk overbodig is om een makelaar ‘volledig’ in te schakelen. Met onze unieke deeldiensten kun je profiteren van onze dienstverlening en adviezen, tegen een gereduceerd tarief. Je weet meteen waar je aan toe bent.
Back to top