Een huis kopen samen met Varwijk & Sibma


Ben je op zoek naar een nieuwe woning en kun je wel wat hulp gebruiken? Schakel een van de de makelaars van Varwijk & Sibma in.

De voordelen van een aankoopmakelaar

Alles onder één dak
Jij ontvangt een compleet advies van specialisten op het gebied van makelaardij, verzekeringen en hypotheken. Doordat alle disciplines onder één dak worden aangeboden, zijn de lijnen kort en kunnen we je op alle vlakken adviseren. Wij werken altijd vanuit jouw belang met een vast team enthousiaste vakspecialisten.
Noflik team
Je bent van harte welkom op ons full-service kantoor. We zijn een laagdrempelig kantoor en nemen de tijd voor al onze klanten. Bij Varwijk & Sibma zetten we graag een stapje extra. Onze enthousiaste, nuchtere medewerkers gaan voor het beste resultaat.
Unieke deeldiensten
Minder geld kwijt zijn, maar toch de zaken goed geregeld? Er kunnen diverse situaties voorkomen waarbij het, mogelijk overbodig is om een makelaar ‘volledig’ in te schakelen. Met onze unieke deeldiensten kun je profiteren van onze dienstverlening en adviezen, tegen een gereduceerd tarief. Je weet meteen waar je aan toe bent.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Voordelen van een aankoopmakelaar

Kennis van de markt

Van een makelaar uit de omgeving of het dorp zelf mag je een goede marktkennis verwachten. De makelaars van Varwijk & Sibma worden continu geschoold met cursussen en doen dagelijks marktkennis op. Samen met jou bekijken we het huidige aanbod en kunnen we, desgewenst, een zoekopdracht uitvoeren. Want de woning van je dromen is niet ‘à la minute' te koop, hier gaat wel eens een tijdje overheen. Wij doen er alles aan om jou zekerheid te geven. Jij bepaalt in welke mate je ons in wilt schakelen.

Varwijk Sibma Aankopen quote

Aankopen op maat

"Als aankoopmakelaar help ik je met het aankopen van een woning. Het aankooptraject begint bij het selecteren van geschikte woningen en eindigt bij het passeren bij de notaris. Tussen de eerste en laatste actie zitten vele handelingen die verricht moeten worden. Samen spreken we af welke actie je zelf wilt doen en welke door ons gedaan moeten worden. Hierbij kun je denken aan bezichtigingen (alleen of met mij), onderhandelingen, controleren van de koopakte en controle bij oplevering.

Tijdens onze kennismaking spreken we direct een vast bedrag af. In de huidige markt wordt nog wel eens overgeboden. Ik vind het niet nodig om daar ook nog geld aan te verdienen." - Melle Sibma, NVM Makelaar

Deze (ver)kopers gingen je voor!

7.8 Dhr. Jurjen Marinus Lytse Dobbe 10 12 mrt. 2024

alles correct afgehandeld,wel aantebevelen bij familie en kennisen. nemen voldoende tijd voor je om alles goed door te nemen.

8.8 Anoniem De Telle 10 28 nov. 2023

Alles perfect georganiseerd! Gemoedelijke sfeer en goed meegedacht met onze eisen en wensen. Varwijk en Sibma zal een eventueel volgende keer weer mijn partner zijn.

8.0 Anoniem Tjalling Harkeswei 16 01 sep. 2023

Prima begeleiding geweest en huis prima verkocht tot onze voldoening. Korte directe lijn en duidelijk.

8.8 Anoniem Weibuorren 89 30 aug. 2023

Persoonlijke benadering en professionele afhandeling. Goede begeleiding. Meedenkend in onze specifieke situatie.

10 Anoniem Selmien West 17 29 aug. 2023

Fijne makelaar, goed in het contact en als er hulp nodig is wil hij altijd wel helpen. Ik word goed op de hoogte gehouden van alle huizen die in de verkoop komen.

9.5 Mevr. Hendriks Djippegatspaed 2 14 aug. 2023

Zeer positief contact, goed overleg werd goed naar ons geluisterd. Steeds beschikbaar voor vragen. Prettige mensen om mee samen te werken.

9.0 Dhr. Henk Fuite Sichte 9 26 jul. 2023

Contact verliep uitstekend! Snel afspraken kunnen maken qua foto's en documentatie! Begeleiding vanuit de makelaar was vlot en profesioneel! Bedankt voor de snelle verkoop!

10 Anoniem Voltawerk 47 08 jun. 2023

Enorm fijn contact, de makelaar is zeer deskundig, goed te bereiken en communiceert duidelijk, Van A tot Z goed geholpen!

9.0 Roel de Jong Wylp 22 08 jun. 2023

Contact prima en alles naar tevredenheid goede begeleiding vriendelijke en goede kennis van zaken en snelle reactie

9.0 Dhr. Mark Krol Hjouwerpaed 13 01 jun. 2023

Tijdens de verkoop van onze woning hebben we erg prettig contact gehad met Halbe Boersma. Hij is deskundig en vriendelijk. Heeft ons goed geholpen, aanrader!

Huis kopen in Ureterp en omgeving

Ben je op zoek naar een nieuwe woning en kun je wel wat hulp gebruiken? Schakel een van de de makelaars van Varwijk & Sibma in. Als makelaar mogen wij optreden voor de koper of voor de verkoper. We willen het woordje 'of' sterk benadrukken omdat we maar voor slechts één partij willen en mogen optreden. Dus wanneer wij een woning zelf in de verkoop hebben kunnen we niet optreden als uw aankoopmakelaar voor deze woning.

Gratis adviesgesprek aanvragen?

Of liever jouw woning ruilen?

Ruilen? Een woning is toch geen speelgoed? Dat klopt. Maar bij een aantal woningen uit het woningaanbod van Varwijk & Sibma is het mogelijk te ruilen. Je ruilt dan jouw huidige woning in op de nieuwe woning. Feitelijk komt het erop neer dat de verkoper van de betreffende woning jouw woning koopt en jij de zijne; ruilen zonder gesloten portemonnee!

Meer informatie over ruilen

Profiteer van onze Friese nuchterheid

Daar heb je 'm weer: onze Friese nuchterheid. Ook hier komt 'ie erg goed van pas. Wij begrijpen het als geen ander dat je dolenthousiast bent over een bepaalde woning. Echter voelen wij geen emotie bij deze woning. Hierdoor kunnen we jou voorzien van een eerlijk en nuchter advies. Met onze jarenlange ervaring en bouwkundige kennis helpen wij jou bij het aankopen van een woning. Is de locatie inderdaad wel zo gunstig? Moet er niet nog heel veel verbouwd worden? Aspecten waar wij je graag advies over geven.

Wat bieden we je nog meer?

Deeldiensten
Heb jij de koper voor jouw woning reeds gevonden, maar moet e.e.a. nog vastgelegd worden? Of wil je binnen de familie één en ander goed vastgelegd hebben? Er kunnen verschillende situaties voorkomen waarbij het, mogelijk, overbodig is om een makelaar ‘volledig’ in te schakelen. Bij ons kun je ook terecht voor deeldiensten. Uiteraard betaal je dan een aangepast tarief.
Hulp bij energielabel
Per 1 januari 2021 is er een wijziging doorgevoerd wat betreft het energielabel. Tegenwoordig moet het energielabel opgesteld worden door een adviseur die hiertoe bevoegd is. Laat ons jou helpen met het energielabel!
Aantrekkelijke woningpresentatie
De beste foto's, een uitgebreide woningbrochure, offline advertenties, buurtmailingen of woningvideo's. Wij trekken alles uit de kast om jouw woning zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen. Dit kan met veel bombarie of juist heel subtiel. Het is maar net waar jouw voorkeur ligt.

Ook je huis verkopen?

Noflik en vertrouwd!

Ja, ik schakel een aankoopmakelaar in!

Halbe, of één van zijn collega's komt je graag helpen

Neem contact met ons op. Wij bellen je vervolgens binnen één werkdag terug om een afspraak in te plannen. Wil je direct contact met ons? Neem gerust telefonisch contact met ons op.

Ook interessant

Bij een aantal woningen uit het woningaanbod van Varwijk & Sibma is het mogelijk om uw huidige woning in te ruilen op de 'nieuwe' woning.

Meer lezen

Het taxeren van een woning kan diverse aanleidingen hebben. Eén van de meest voorkomende redenen is het regelen van de financiering van je nieuwe huis, oftewel het afsluiten van een hypotheek.

Meer lezen

Heb jij binnenkort een (extra of nieuwe) hypotheek nodig? Bij Varwijk & Sibma kun je ook op dit gebied terecht. Handig, alles onder één dak. Met 20 jaar ervaring geven we je graag een deskundig en eerlijk advies.

Meer lezen

Bezoekadres:
Varwijk & Sibma
Weibuorren 108
9247 BD Ureterp

Back to top

Ook verkopen als een VIP?

Bekijk ons premium pakket!

VIP verkopen