Werkgebied van Varwijk & SibmaAlles onder één dak
Bij Varwijk & Sibma zorgen wij voor een compleet advies. We hebben specialisten in huis op het gebied van makelaardij, verzekeringen en hypotheken. Doordat alle disciplines onder één dak worden aangeboden, zijn de lijnen kort en kunnen we je op alle vlakken adviseren. Wij werken altijd vanuit jouw belang met een vast team enthousiaste vakspecialisten.
Noflik team
Je bent van harte welkom op ons full-service kantoor. We zijn een laagdrempelig kantoor en nemen de tijd voor al onze klanten. Bij Varwijk & Sibma zetten we graag een stapje extra. Onze enthousiaste, nuchtere medewerkers gaan voor het beste resultaat.
Unieke deeldiensten
Minder geld kwijt zijn, maar toch de zaken goed geregeld? Er kunnen diverse situaties voorkomen waarbij het, mogelijk overbodig is om een makelaar ‘volledig’ in te schakelen. Met onze unieke deeldiensten kun je profiteren van onze dienstverlening en adviezen, tegen een gereduceerd tarief. Je weet meteen waar je aan toe bent.

Actief in de regio

Wij wonen en werken in een prachtig gebied. Ons werkgebied omvat een groot deel van Zuidoost Friesland, en een deel van de provincies Groningen en Drenthe. Onze makelaars en financieel adviseurs zijn lokale kenners. Je bent van harte welkom op ons full-service kantoor. We zijn een laagdrempelig kantoor en nemen alle tijd voor jou als klant. Onze verzekerings- en hypotheekklanten komen ook uit andere delen van het land. Mede daardoor komen wij ook regelmatig buiten ons 'werkgebied' om een woning te verkopen.

Bekijk hier ons werkgebied:

Direct contact met ons opnemen?

Onze binnendienstmedewerkers helpen je graag

Neem gerust contact op met Johanna of Hennie. Ze staan voor je klaar met al je vragen rondom verkopen, aankopen, taxaties, hypotheken en verzekeringen.

Bezoekadres:
Varwijk & Sibma
Weibuorren 108
9247 BD Ureterp

Back to top