Particuliere verzekeringen

De belangrijkste zaken in je leven wil je goed beschermen. Goed verzekerd zijn is daar een belangrijk onderdeel van. Bij ons kun je terecht voor maatwerk én gunstige voorwaarden.

Verzekeringsadvies op maat

De belangrijkste zaken in je leven wil je goed beschermen. Goed verzekerd zijn is daar een belangrijk onderdeel van. Je kunt het allemaal nog zo goed geregeld hebben, een ongeluk of schade aan bezittingen is helaas nooit uit te sluiten. Mocht het je onverhoopt toch overkomen, dan ben je bij Varwijk & Sibma goed verzekerd tegen de vervelende financiële gevolgen. Wij zorgen ervoor dat de verzekeringen zijn afgestemd op jouw wensen, waarbij je alle risico’s wilt indekken. En natuurlijk wil je niet te veel betalen.

Vrijblijvend informatiegesprek aanvragen

Particuliere verzekeringen

Wij bieden op de volgende gebieden verzekeringen aan. Klik door voor meer informatie per onderwerp.

Familie en gezin

Je wilt graag dat jou en je familie niets overkomt. En als er toch wat gebeurt, wil je de best mogelijke hulp krijgen. Ga in gesprek met onze adviseur en bekijk welke verzekeringen je nodig hebt.

Hulp nodig bij particuliere verzekeringen?

Melle helpt je graag bij al je vragen over verzekeringen!

Neem contact met ons op. Wij bellen je vervolgens binnen één werkdag terug om een afspraak in te plannen. Wil je direct contact met ons? Neem gerust telefonisch contact met ons op.

Vrijblijvend informatiegesprek

Bezoekadres:
Varwijk & Sibma
Weibuorren 108
9247 BD Ureterp

Back to top

Ook verkopen als een VIP?

Bekijk ons premium pakket!

VIP verkopen