Met onze diensten bieden wij jou een complete serviceOnze diensten

Wij weten precies waar je aan toe bent als je besluit gebruik te maken van één van onze diensten. Wij zijn geen 'salesmensen' dus we maken de zaken niet mooier dan dat ze zijn. Wij geven graag eerlijke en oprechte adviezen in jouw voordeel. Met meer dan 20 jaar ervaring staan onze adviseurs voor je klaar.

Als je jouw huis gaat verkopen wil je dat doen met iemand waar je op kunt bouwen en vertrouwen. Logisch. Met Varwijk & Sibma verkoop je je huis met een goed en ontspannen gevoel.

Meer lezen

Benieuwd naar de waarde van jouw huis? Wij komen graag langs om deze te berekenen en je te voorzien van tips voor de verkoop van je huis. Uiteraard is de waardebepaling altijd vrijblijvend.

Meer lezen

Ben je op zoek naar een nieuwe woning en kun je wel wat hulp gebruiken? Schakel één van de makelaars van Varwijk & Sibma in. Met een aankoopmakelaar sta je sterker. Daarbij ontzorgen we jou van A tot Z, wel zo fijn.

Meer lezen

Het taxeren van een woning kan diverse aanleidingen hebben. Eén van de meest voorkomende redenen is het regelen van de financiering van je nieuwe huis, oftewel het afsluiten van een hypotheek.

Meer lezen

Heb jij binnenkort een (extra of nieuwe) hypotheek nodig? Bij Varwijk & Sibma kun je ook op dit gebied terecht. Handig, alles onder één dak. Met 20 jaar ervaring geven we je graag een deskundig en eerlijk advies.

Meer lezen

Of het nu om je auto, huis, bedrijf, gezin of je eigen toekomst gaat; je wilt goed verzekerd zijn! Op momenten dat het even tegen zit is het handig dat er iemand is die een gedeelte van je zorgen uit handen kan nemen. De verzekeringsexperts van Varwijk & Sibma Verzekeringen zorgen ervoor dat het op een juiste manier geregeld en afgehandeld wordt.

Meer lezen

Hebben we je overtuigd?

Neem contact op

De drijvende krachten van Varwijk & Sibma zijn onze binnendienstmedewerkers. Of het nu gaat om de koop, verkoop, verzekering of financiering van je woning, voor al je vragen ben je bij hen aan het juiste adres. Heb jij vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ze op!

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Bezoekadres:
Varwijk & Sibma
Weibuorren 108
9247 BD Ureterp

Back to top

Ook verkopen als een VIP?

Bekijk ons premium pakket!

VIP verkopen