Inruilen van jouw woning mogelijkWoning ruilen

Bij een aantal woningen uit het woningaanbod van Varwijk & Sibma is het mogelijk om jouw huidige woning in te ruilen op de 'nieuwe' woning. Feitelijk komt het erop neer dat de verkoper van de betreffende woning jouw woning koopt en jij de zijne; ruilen zonder gesloten portemonnee!

Woningruil met vier woningen

Wij hebben al meerdere transacties op deze manier 'vlot kunnen trekken'. Hierbij kijken wij niet alleen naar één op één ruil maar betrekken wij er, indien nodig, meer woningen bij. Regelmatig is het zo dat wij hierdoor woningen verkopen die 'stil' in de verkoop stonden.

Eén van de meest unieke woningruilen heeft in 2014 in Ureterp plaatsgevonden. Bij deze ruil hebben wij maar liefst vier woningen van eigenaar kunnen laten wisselen. Dit kwam omdat wij op de hoogte waren van de woonwensen van woningen die nog niet in de verkoop stonden.

Uitzonderlijke ruilcarrousel met vier huizen in Ureterp

Dat het een unieke ruil betrof blijkt wel uit het artikel dat destijds in de Leeuwarder Courant heeft gestaan. In het artikel lees je over vier families in Ureterp die op één dag verhuisd zijn naar elkaars woning.

Bekijk het artikel

De voordelen van woningruil

Het voordeel voor jou is dat je niet met dubbele woonlasten komt te zitten en direct duidelijkheid hebt omtrent jouw eigen woning. De verkoper(s) hebben uiteraard de vrijheid om wel/niet zaken met je te doen, dit zal van meerdere factoren afhangen. Zo wil een aantal opdrachtgevers een specifieke woning inruilen; bijvoorbeeld om kleiner te gaan wonen. Het kan ook zo zijn dat de verkopers op deze manier de verkoop willen stimuleren. Je mag vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden!

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bezoekadres:
Varwijk & Sibma
Weibuorren 108
9247 BD Ureterp

Back to top

Ook verkopen als een VIP?

Bekijk ons premium pakket!

VIP verkopen