Makelaar BeetsterzwaagHuis verkopen Beetsterzwaag

Woon jij in Beetsterzwaag en wil je jouw woning verkopen? Het is begrijpelijk dat je niet weet waar je moet beginnen. De makelaars van Varwijk & Sibma hebben voldoende ervaring en andere instrumenten om jouw vragen te beantwoorden en jou vervolgens te begeleiden bij de verkoop van je woning. Zo wordt de verkoop van jouw huis geheid een succes. Benieuwd hoe we je verder kunnen helpen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met onze makelaar Beetsterzwaag! Hierin brengen we graag samen met jou de mogelijkheden in kaart.

Huis verkopen Beetsterzwaag

Stille verkoop Beetsterzwaag

Wel professioneel je huis verkopen met makelaar, maar het liever nog niet van de daken schreeuwen? Dan zit je goed bij Varwijk & Sibma! Met stille verkoop maken wij jouw woning alvast verkoopklaar en presenteren wij jouw huis enkel aan serieuze kopers. Met stille verkoop Beetsterzwaag maken wij jouw woning alvast verkoopklaar en presenteren wij jouw huis enkel aan serieuze kopers.

Stille verkoop Beetsterzwaag

Gratis waardebepaling in Beetsterzwaag

Ben jij benieuwd naar de waarde van jouw woning? Onze makelaar komt graag bij je langs om jouw woning te schatten op waarde. Tijdens dit gesprek vertelt hij je graag meer over de huizenmarkt, de verkoopkansen van jouw huis en inzicht in cijfers uit de omgeving.

Wonen in Beetsterzwaag

Praktische ligging
Aan snelweg A7, tussen Heerenveen/ Gorredijk en Drachten. Beetsterzwaag is ideaal gesitueerd. Het is hier ook nog eens schitterend wonen; De Parel van de Friese Wouden! Beetsterzwaag is de hoofdplaats van de gemeente Opsterland, aan de hoofdstraat staat het gemeentehuis.
Gelukkige leefomgeving
De hoofdstraat van het dorp staat bol van de historische gebouwen. Deze hoofdstraat is volop voorzien van leuke restaurants en winkels. Het dorp beschikt ook over een 5-sterren hotel (Lauswolt) en een naastgelegen (18 holes) golfbaan. Het dorp is door bossen omgeven.
Midden in de natuur
Aan vrijwel alle kanten van het dorp kun je het bos in stappen voor een heerlijke wandeling en/ of fietstocht. De mountainbike route in deze bossen maakt onderdeel uit van een groot netwerk van routes in de omgeving. Andere natuurgebieden zijn op korte afstand gelegen.

Huis kopen Beetsterzwaag

Op zoek naar een woning in Beetsterzwaag, maar heb je jouw droomwoning nog niet aan de haak kunnen slaan? Kun jij wel wat hulp gebruiken? Schakel dan de hulp in van onze aankoopmakelaar. Door het inschakelen van een aankoopmakelaar sta je sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. Door tijdig actie te ondernemen met onze aankoopmakelaar Beetsterzwaag ben je andere potentiële kopers een stapje voor.

Aankoopmakelaar Beetsterzwaag

Heb jij eindelijk jouw droomwoning gevonden, en ben je klaar om de volgende stap te zetten? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. Onze aankoopmakelaar heeft jarenlange ervaring met aankopen van een huis in Beetsterzwaag. Het aankooptraject begint bij het selecteren van geschikte woningen en eindigt bij het passeren bij de notaris. Tussen de eerste en laatste actie zitten vele handelingen die verricht moeten worden. Jij kunt samen met jouw makelaar afspreken welke actie je zelf wilt doen en welke door de makelaar gedaan moeten worden. Hierbij kun je denken aan bezichtigingen (alleen of met de makelaar), onderhandelingen, controleren koopakte en controle bij oplevering.

Huis kopen Beetsterzwaag

Taxatie Beetsterzwaag

Ben je nog niet zeker of je je woning wilt verkopen en wil je graag eerst weten wat de waarde is van je huis? De taxateurs van Varwijk & Sibma bepalen de waarde van een woning door te kijken naar o.a. de ligging van een woning, type woning, diverse oppervlakten en inhouden, technische voorzieningen, staat van onderhoud en de locatie. Door de verschillende opleidingen en actuele kennis van de markt kunnen onze taxateurs je voorzien van een gevalideerd taxatierapport.

Gratis waardebepaling Beetsterzwaag

Twijfel je over de verkoop van je huis en is voor jou de waarde van je woning doorslaggevend? Dan kan onze gratis waardebepaling inzicht geven. Daarnaast biedt het je een richtlijn voor de prijsklasse voor de zoektocht naar een nieuwe woning. Benieuwd naar de waarde van jouw woning in de huidige markt? Vraag dan nu de gratis waardebepaling aan!

Gratis waardebepaling Beetsterzwaag

Woningaanbod in Beetsterzwaag

Makelaar Beetsterzwaag nodig?

Onze makelaar helpt je graag verder!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Melle en Halbe helpen je graag met het aankopen of verkopen van jouw woning in Beetsterzwaag. Wij zijn jouw makelaar in Beetsterzwaag.

Varwijk en Sibma beetsterzwaag centrum
Varwijk en Sibma bord beetsterzwaag

Hypotheek- en verzekeringsadvies

Varwijk & Sibma helpt je verder op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Door de je doelen en wensen helder te analyseren bieden we je een haalbaar en passend advies. Wanneer jij je droomwoning hebt bemachtigd, wil je hierbij natuurlijk zo weinig mogelijk risico lopen. Met ons verzekeringsadvies beperk jij je risico's en ben je niet onderverzekerd.

Meer informatie over hypotheken

Hypotheek advies Beetsterzwaag

Ben je op zoek naar hypotheekadvies in Beetsterzwaag? We heten je van harte welkom op ons kantoor. Samen kijken we naar de mogelijkheden en nemen we jouw situatie onder de loep. Je wilt natuurlijk de hypotheek met de laagste rente, maar deze moet ook passen bij jouw eisen en wensen. Samen kijken we naar welke hypotheek en hypotheekvorm het beste bij jou past.

Verzekeringsadvies Beetsterzwaag

Zoek je de juiste verzekering voor jouw situatie maar kom je er niet helemaal uit? Onze hypotheekadviseur staat voor je klaar. We vergelijken diverse verzekeringen en verzekeringsmaatschappijen met elkaar en zorgen zo voor de best passende verzekering(en), de juiste dekking en verzekerde bedragen. Wij hopen uiteraard niet dat je in de omstandigheid komt dat je jouw verzekering moet gebruiken, maar als dit wel het geval is dan moet deze zo goed mogelijk bij je passen. Je wil aan de ene kant niet teveel premie betalen en aan de andere kant zo goed mogelijk verzekerd zijn.

Advies over verzekeringen en hypotheken in Beetsterzwaag?

Onze adviseurs helpen je graag verder!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Eise en Melle helpen je graag met het vinden van de juiste hypotheek en verzekering die past bij jouw situatie.

Heb jij je droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in
Back to top