Wat is mijn huis waard?


Wil je weten wat jouw huis waard is? Overweeg je te verhuizen, of twijfel je nog? Óók voor een gratis waardebepaling kun je bij ons terecht!

Vrijblijvende afspraak
Voor een gratis waardebepaling komen we vrijblijvend langs. Daarbij ontvang je direct een indicatie van de waarde van jouw woning.
Beoordeling waarde
De waarde van je huis wordt vastgesteld op basis van o.a. referentiepanden, gegeven uit het kadaster, uitgebreide beoordeling van jouw woning en natuurlijk op basis van onze ervaring in de regio.
Momentopname
Een waardebepaling is een momentopname. Het is de waarde van je woning als deze nu in de verkoop komt. Heb je een (paar) jaar geleden een waardebepaling gedaan? Dan is het verstandig de waarde weer opnieuw te laten bepalen.

Gratis waardebepaling Ureterp

Wil je graag je huis in regio Ureterp verkopen? Dit begint bij het bepalen van de waarde van je woning. Daarna gaan we voor je onderzoeken wat een reële vraagprijs is. Ook bij een gratis waardebepaling zie je onze Friese nuchterheid terug. We geven je graag alle informatie die je nodig hebt om een goede beslissing te nemen. Hierin vinden we het belangrijk dat je een eerlijk en gedegen advies krijgt. Het gaat ten slotte om één van de grootste beslissingen in je leven, die je niet te overhaast wilt maken.

Plan je gratis waardebepaling

Direct een schatting van de waarde

Bij een waardebepaling komt één van onze makelaars langs om de woning 'op te nemen', zo wordt een waardebepaling ook wel genoemd. Naar aanleiding van wat onze makelaar daar aantreft, in combinatie met verder onderzoek naar gelijksoortige woningen, de omgeving, ligging en kadastrale gegevens, wordt direct een schatting van de waarde afgegeven. Let op: dit betreft een schatting, waardoor het geen officiële taxatie is. Ga voor een taxatie naar onze taxatiedienst.

Gratis waardebepaling aanvragen

Vraagprijs bepalen

Onze makelaar zal daarna een vraagprijs kunnen bepalen op basis van de volgende aspecten:

  • De woningwaarde ten opzichte van de hypotheek
  • De staat van onderhoud van het huis
  • Kansen tot verbetering van de woning
  • Eventuele mogelijkheden tot restfinanciering

Verkoopstrategie

Aan de hand van bovengenoemde aspecten zet onze makelaar een verkoopstrategie uit. Moeten er nog dingen gebeuren aan je huis waardoor de waarde zal stijgen? Ook hierin geven we je graag een plan van aanpak mee. Gratis en voor niets.

Plan een gratis waardebepaling in

Ja, ik wil een gratis waardebepaling!

Halbe, of één van zijn collega's, komt graag bij je langs

Neem contact met ons op. Wij bellen je vervolgens binnen één werkdag terug om een afspraak in te plannen. Wil je direct contact met ons? Neem gerust telefonisch contact met ons op.

Waarom Varwijk & Sibma?

Alles onder één dak
Bij Varwijk & Sibma zorgen wij voor een compleet advies. We hebben specialisten in huis op het gebied van makelaardij, verzekeringen en hypotheken. Doordat alle disciplines onder één dak worden aangeboden, zijn de lijnen kort en kunnen we je op alle vlakken adviseren. Wij werken altijd vanuit jouw belang met een vast team enthousiaste vakspecialisten.
Noflik team
Je bent van harte welkom op ons full-service kantoor. We zijn een laagdrempelig kantoor en nemen graag alle tijd voor je. Bij Varwijk & Sibma zetten we graag net dat ene stapje extra. Waarschijnlijk merk je direct onze Friese nuchterheid op. Bij ons geen 'snelle' makelaars, maar medewerkers die jou betrokken bijstaan tijdens een belangrijk moment in je leven.
Unieke deeldiensten
Minder geld kwijt zijn, maar toch de zaken goed geregeld? Er kunnen diverse situaties voorkomen waarbij het overbodig is een makelaar ‘volledig’ in te schakelen. Met onze unieke deeldiensten kun je profiteren van onze dienstverlening en adviezen, tegen een gereduceerd tarief.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Bezoekadres:
Varwijk & Sibma
Weibuorren 108
9247 BD Ureterp

Back to top

Ook verkopen als een VIP?

Bekijk ons premium pakket!

VIP verkopen