Woning verkopen in Ureterp en omgeving

Je hebt gisteravond een goed gesprek gehad met je partner en jullie hebben besloten jullie woning te koop te zetten. Jullie zijn toe aan een nieuwe stap. Of je bent genoodzaakt een woning te verkopen door scheiden of overlijden. Wat de reden ook is, Varwijk & Sibma helpt je graag. Bij ons kom je geen 'snelle' makelaars tegen, maar tref je een betrokken team dat graag voor jou klaar staat. We kijken naar jouw specifieke situatie en passen daar onze verkoopstrategie op aan. Kom je langs voor een kop koffie?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

  Al meer dan 20 jaar kiest men voor Varwijk & Sibma. Waarom?

  • Onze makelaars hebben meer dan 20 jaar ervaring in de regio
  • Betrokken aanpak
  • Bij ons vind je geen 'snelle' makelaars, maar een fijn en 'noflik' team dat graag voor jou klaarstaat
  • Wij ontzorgen je graag van A tot Z
  • Bij ons heb je alles onder één dak, dus kan je gemakkelijk verschillende afspraken achter elkaar plannen

   Betrokken makelaar

   De betrokken makelaars van Varwijk & Sibma hebben meer dan 20 jaar ervaring, meer dan genoeg om jouw vragen te beantwoorden en jou te begeleiden bij de verkoop van je woning. Hierbij kun je kiezen uit:

   • een intensieve begeleiding - wij regelen alles voor je en ontzorgen je van A tot Z
   • advies op aanvraag - geef hierbij aan wat je van ons nodig hebt

   Is er al een koper en heb je dus niet het gehele verkooppakket nodig? Geen probleem! Je hoeft bij ons niet altijd het gehele pakket diensten af te nemen. Wij gaan voor een service op maat.

   Vraag een gratis verkoopgesprek aan

   Of bereken eerst de waarde van jouw woning

   Varwijk en Sibma Makelaar verkopen

   Wat bieden we je nog meer?

   Deeldiensten
   Heb jij de koper voor jouw woning reeds gevonden, maar moet e.e.a. nog vastgelegd worden? Of wil je binnen de familie één en ander goed vastgelegd hebben? Er kunnen verschillende situaties voorkomen waarbij het, mogelijk, overbodig is om een makelaar ‘volledig’ in te schakelen. Bij ons kun je ook terecht voor deeldiensten. Uiteraard betaal je dan een aangepast tarief.
   Hulp bij energielabel
   Per 1 januari 2021 is er een wijziging doorgevoerd wat betreft het energielabel. Tegenwoordig moet het energielabel opgesteld worden door een adviseur die hiertoe bevoegd is. Laat ons jou helpen met het energielabel!
   Aantrekkelijke woningpresentatie
   De beste foto's, een uitgebreide woningbrochure, offline advertenties, buurtmailingen of woningvideo's. Wij trekken alles uit de kast om jouw woning zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen. Dit kan met veel bombarie of juist heel subtiel. Het is maar net waar jouw voorkeur ligt.

   Hoe verloopt een verkooptraject?

   Kopers oriënteren zich tegenwoordig vaak eerst uitgebreid op internet voordat ze besluiten een woning te bezichtigen. Met het woningaanbod dat online staat is het belangrijk dat jouw huis eruit springt. Een goede en doordachte start is bij een woningverkoop erg belangrijk. De grootste kans om je huis te verkopen is namelijk in de eerste paar maanden.

   Courtage

   Elke aanpak kent zijn of haar eigen courtage. Samen met één van onze makelaars bespreek je welk verkooppakket je wenst. Elk pakket heeft een eigen courtage. Ook wordt er duidelijk besproken wat inclusief en exclusief is. Dit alles wordt vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst (opdracht tot dienstverlening). Wel zo fijn, die duidelijkheid. Samen gaan we aan de slag om jouw huis zo snel en goed mogelijk te verkopen.

   Klaar voor de verkoop?

   Samen nemen we door of alles in orde is voor de verkoop van jouw woning. Moet er nog iets gebeuren aan je huis? Dan geven wij dit bij je aan of schakelen hulp voor je in. Vervolgens wordt er door professionals aan een fantastische woningpresentatie gewerkt. Met deze presentatie kunnen wij samen je woning gaan verkopen.

   Probeer onze makelaar gratis uit

   Nieuwsgierig geworden?

   Nieuwsgierig hoe wij jouw woning in de markt zetten? Kom eens langs, dan laten wij het je zien! Laat je gegevens in onderstaand formulier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende afspraak.

   Vraag een gratis (oriënterend) verkoopgesprek aan

   Nog niet verkopen?

   Ben je op zoek naar een nieuwe woning en kun je wel wat hulp gebruiken? Schakel één van de makelaars van Varwijk & Sibma in. Met een aankoopmakelaar sta je sterker. Daarbij ontzorgen we jou van A tot Z, wel zo fijn.

   Meer lezen

   Het taxeren van een woning kan diverse aanleidingen hebben. Eén van de meest voorkomende redenen is het regelen van de financiering van je nieuwe huis, oftewel het afsluiten van een hypotheek.

   Meer lezen

   Heb jij binnenkort een (extra of nieuwe) hypotheek nodig? Bij Varwijk & Sibma kun je ook op dit gebied terecht. Handig, alles onder één dak. Met 20 jaar ervaring geven we je graag een deskundig en eerlijk advies.

   Meer lezen

   Varwijk & Sibma
   Weibuorren 108
   9247 BD Ureterp

   Back to top

   1 april: NVM Open Huizen Dag

   Ga jij een kijkje nemen?

   Bekijk deelnemende huizen