Woning verkopen in Ureterp en omgeving

Je woning verkopen doe je niet iedere dag. Op het moment dat je besluit jouw woning te verkopen ben je op zoek naar zekerheden. Zo wil je weten wat je woning op kan brengen in de huidige markt, hoe jouw woning gepresenteerd dient te worden, hoe een en ander juridisch geregeld dient te worden; allemaal vragen waar je graag antwoord op wilt hebben.

Makelaar op maat

De makelaars van Varwijk & Sibma hebben voldoende ervaring en andere instrumenten om jouw vragen te beantwoorden en jou vervolgens te begeleiden bij de verkoop van je woning. Hierbij kun je kiezen uit:

 • een intensieve begeleiding - wij regelen alles voor je
 • advies op aanvraag - je kunt aangeven wat je van ons verlangt

Er kunnen zich situaties voordoen dat er bijvoorbeeld al een koper is en dat je niet het gehele pakket aan dienstverlening af hoeft te nemen. Geen probleem!

Vraag een verkoopgesprek aan

Of bereken eerst de waarde van jouw woning

  Makelaar proberen?

  Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring als makelaar in Ureterp en omgeving en zijn daarom goed op de hoogte van de lokale situatie. Wij denken mee vanuit jouw persoonlijke situatie en passen onze begeleiding en verkoopstrategie daar op aan.

   Jouw voordelen

   Deeldiensten
   Heb jij de koper voor jouw woning reeds gevonden maar moet e.e.a. nog vastgelegd worden? Hebben zich reeds meerdere gegadigden voor jouw woning gemeld en weet je niet wat nu te doen? Wil je binnen de familie een en ander goed vastgelegd hebben? Er kunnen diverse situaties komen waarbij het, mogelijk, overbodig is om een makelaar ‘volledig’ in te schakelen. Bij ons kun je ook terecht voor deeldiensten. In dat geval neem je een deeldienst af. Uiteraard passen we hier onze courtage ook op aan.
   Energielabel
   Sinds 2008 is het verplicht om bij de verkoop of verhuur van een woning of bedrijfsgebouw een energielabel te hebben, er zijn enkele uitzonderingen. Per 1 januari 2015 was er de mogelijkheid gekomen om redelijk eenvoudig een voorlopig energielabel definitief te maken. Dit is per 1 januari 2021 gewijzigd. Vanaf deze datum moet het energielabel opgesteld worden door een adviseur die hiertoe bevoegd is. Laat ons jou helpen met het energielabel.
   Woningpresentatie
   De beste foto's, een uitgebreide woningbrochure, offline advertenties, buurtmailingen of woningvideo's. Wij trekken alles uit de kast om jouw woning zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen. Dit kan met veel bombarie of juist heel subtiel.

   Hoe verloopt een verkooptraject?

   Kopers oriënteren zich tegenwoordig vaak eerst uitgebreid op internet voordat ze besluiten een woning te bezichtigen. Met het uitgebreide woningaanbod dat online staat is het belangrijk dat jouw huis de kijker positief opvalt. Een goede en doordachte start is bij een woningverkoop van groot belang. De grootste kans op verkoop doet zich namelijk in de eerste maanden voor.

   Courtage

   Elke aanpak kent zijn of haar eigen courtage. Samen met een van onze makelaars wordt het gewenste verkooppakket besproken, elk pakket kent een eigen courtage. Tevens wordt besproken wat inclusief is en wat exclusief. Dit alles wordt vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst (opdracht tot dienstverlening). Want zo zien wij het verkopen van een woning bij Varwijk & Sibma: samen moeten we werken aan zekerheid. Wij beloven je niets, maar geven je wel gefundeerde adviezen.

   Klaar voor de verkoop?

   Samen nemen we door of alles in orde is voor de verkoop van jouw woning. Mocht er nog wat gedaan moeten worden, dan zullen we dit aangeven of iemand inschakelen om het te verhelpen. Vervolgens schakelen wij professionals in voor het maken van een prachtige presentatie. Met deze presentatie kunnen wij samen je woning gaan verkopen.

   Probeer onze makelaar gratis uit

   Of vraag een gratis waardebepaling aan

   Nieuwsgierig geworden?

   Nieuwsgierig hoe wij jouw woning in de markt zetten? Kom eens langs, dan laten wij het je zien! Laat je gegevens in onderstaand formulier achter.

   Vraag een gratis (oriënterend) verkoopgesprek aan

   Nog niet verkopen?

   Ben je op zoek naar een nieuwe woning en kun je wel wat hulp gebruiken? Schakel een van de makelaars van Varwijk & Sibma in. Met een aankoopmakelaar sta je sterker.

   Meer lezen

   Het taxeren van een woning kan diverse aanleidingen hebben. Een van de meest voorkomende redenen is het regelen van de financiering van je nieuwe huis, oftewel om een hypotheek te kunnen afsluiten.

   Meer lezen

   Heb jij binnenkort een hypotheek nodig? Wij willen voor een ieder een zo goed mogelijk passende hypotheek zoeken. Dit lukt ons goed omdat we goede contacten hebben opgebouwd met vele geldverstrekkers.

   Meer lezen

   Varwijk & Sibma
   Weibuorren 108
   9247 BD Ureterp

   Back to top