Huis verkopen
met Varwijk & Sibma


Maak gebruik van onze combideal: Totale ontzorging!

Je huis verkopen zonder zorgen

Scoor nu tot wel €1.250,- korting met onze alles in één actie bij Varwijk & Sibma. Wij verkopen jouw woning, kopen met jou samen een nieuwe woning aan en we geven je passend hypotheekadvies. Totale ontzorging dus.

Verkoopmakelaar Ureterp

Totale ontzorging: Alles onder 1 dak
Met onze combideal word jij volledig ontzorgd met een korting tot wel €1.250,-. Wij verzorgen voor jou de aan- en verkoop van jouw woning en geven je passend hypotheekadvies. Dit allemaal onder één dak.
Persoonlijke contact
Onze makelaars hechten waarde aan persoonlijk contact. Er wordt altijd goed gekeken naar jouw situatie en proberen daar altijd een passende oplossing voor te vinden, zolang jij je er prettig bij voelt.
20 jaar ervaring in de makelaardij.
Met 20 jaar ervaring in de makelaardij weten onze makelaars als geen ander wat ze moeten doen om uw woning voor de beste prijs te verkopen. Daarnaast geven we je deskundig verkoop- en hypotheekadvies.

Al meer dan 20 jaar kiest men voor Varwijk & Sibma. Waarom?

 • Meer dan 20 jaar ervaring in de makelaardij
 • Persoonlijk en betrokken aanpak
 • Een fijn en 'noflik' team dat graag voor jou klaarstaat
 • Wij ontzorgen je graag van A tot Z
 • Bij ons heb je alles onder één dak
  Varwijk en Sibma Makelaar verkopen

  Wat onze klanten vinden

  8.8 Anoniem De Telle 10 28 nov. 2023

  Alles perfect georganiseerd! Gemoedelijke sfeer en goed meegedacht met onze eisen en wensen. Varwijk en Sibma zal een eventueel volgende keer weer mijn partner zijn.

  8.0 Anoniem Tjalling Harkeswei 16 01 sep. 2023

  Prima begeleiding geweest en huis prima verkocht tot onze voldoening. Korte directe lijn en duidelijk.

  8.8 Anoniem Weibuorren 89 30 aug. 2023

  Persoonlijke benadering en professionele afhandeling. Goede begeleiding. Meedenkend in onze specifieke situatie.

  10 Anoniem Selmien West 17 29 aug. 2023

  Fijne makelaar, goed in het contact en als er hulp nodig is wil hij altijd wel helpen. Ik word goed op de hoogte gehouden van alle huizen die in de verkoop komen.

  9.5 Mevr. Hendriks Djippegatspaed 2 14 aug. 2023

  Zeer positief contact, goed overleg werd goed naar ons geluisterd. Steeds beschikbaar voor vragen. Prettige mensen om mee samen te werken.

  9.0 Dhr. Henk Fuite Sichte 9 26 jul. 2023

  Contact verliep uitstekend! Snel afspraken kunnen maken qua foto's en documentatie! Begeleiding vanuit de makelaar was vlot en profesioneel! Bedankt voor de snelle verkoop!

  10 Anoniem Voltawerk 47 08 jun. 2023

  Enorm fijn contact, de makelaar is zeer deskundig, goed te bereiken en communiceert duidelijk, Van A tot Z goed geholpen!

  9.0 Roel de Jong Wylp 22 08 jun. 2023

  Contact prima en alles naar tevredenheid goede begeleiding vriendelijke en goede kennis van zaken en snelle reactie

  9.0 Dhr. Mark Krol Hjouwerpaed 13 01 jun. 2023

  Tijdens de verkoop van onze woning hebben we erg prettig contact gehad met Halbe Boersma. Hij is deskundig en vriendelijk. Heeft ons goed geholpen, aanrader!

  8.5 Anoniem De Rusken 35 01 jun. 2023

  Prima contact. Vragen worden direct beantwoord. Uitstekende service.

  Gratis (oriënterend) verkoopgesprek aanvragen

  Wij maken het voor jou overzichtelijk!

  Stap 1: Vul je gegevens in via het formulier.

  Stap 2: Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om af te stemmen waar jij behoefte aan hebt.

  Stap 3: Er volgt een (vervolg) afspraak.

  Betrokken makelaar

  De betrokken makelaars van Varwijk & Sibma hebben meer dan 20 jaar ervaring, meer dan genoeg om jouw vragen te beantwoorden en jou te begeleiden bij de verkoop van je woning. Hierbij kun je kiezen uit:

  • een intensieve begeleiding - wij regelen alles voor je en ontzorgen je van A tot Z
  • advies op aanvraag - geef hierbij aan wat je van ons nodig hebt

  Is er al een koper en heb je dus niet het gehele verkooppakket nodig? Geen probleem! Je hoeft bij ons niet altijd het gehele pakket diensten af te nemen. Wij gaan voor een service op maat.

  Vraag een gratis verkoopgesprek aan

  Of bereken eerst de waarde van jouw woning

  Woning verkopen in Ureterp en omgeving

  Je hebt gisteravond een goed gesprek gehad met je partner en jullie hebben besloten jullie woning te koop te zetten. Jullie zijn toe aan een nieuwe stap. Of je bent genoodzaakt een woning te verkopen door scheiden of overlijden. Wat de reden ook is, Varwijk & Sibma helpt je graag. Bij ons kom je geen 'snelle' makelaars tegen, maar tref je een betrokken team dat graag voor jou klaar staat. We kijken naar jouw specifieke situatie en passen daar onze verkoopstrategie op aan. Kom je langs voor een kop koffie?

  Vraag een vrijblijvend verkoopgesprek aan

   Wat bieden we je nog meer?

   Deeldiensten
   Heb jij de koper voor jouw woning reeds gevonden, maar moet e.e.a. nog vastgelegd worden? Of wil je binnen de familie één en ander goed vastgelegd hebben? Er kunnen verschillende situaties voorkomen waarbij het, mogelijk, overbodig is om een makelaar ‘volledig’ in te schakelen. Bij ons kun je ook terecht voor deeldiensten. Uiteraard betaal je dan een aangepast tarief.
   Hulp bij energielabel
   Per 1 januari 2021 is er een wijziging doorgevoerd wat betreft het energielabel. Tegenwoordig moet het energielabel opgesteld worden door een adviseur die hiertoe bevoegd is. Laat ons jou helpen met het energielabel!
   Aantrekkelijke woningpresentatie
   De beste foto's, een uitgebreide woningbrochure, offline advertenties, buurtmailingen of woningvideo's. Wij trekken alles uit de kast om jouw woning zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen. Dit kan met veel bombarie of juist heel subtiel. Het is maar net waar jouw voorkeur ligt.

   Hoe verloopt een verkooptraject?

   Kopers oriënteren zich tegenwoordig vaak eerst uitgebreid op internet voordat ze besluiten een woning te bezichtigen. Met het woningaanbod dat online staat is het belangrijk dat jouw huis eruit springt. Een goede en doordachte start is bij een woningverkoop erg belangrijk. De grootste kans om je huis te verkopen is namelijk in de eerste paar maanden.

   Courtage

   Elke aanpak kent zijn of haar eigen courtage. Samen met één van onze makelaars bespreek je welk verkooppakket je wenst. Elk pakket heeft een eigen courtage. Ook wordt er duidelijk besproken wat inclusief en exclusief is. Dit alles wordt vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst (opdracht tot dienstverlening). Wel zo fijn, die duidelijkheid. Samen gaan we aan de slag om jouw huis zo snel en goed mogelijk te verkopen.

   Klaar voor de verkoop?

   Samen nemen we door of alles in orde is voor de verkoop van jouw woning. Moet er nog iets gebeuren aan je huis? Dan geven wij dit bij je aan of schakelen hulp voor je in. Vervolgens wordt er door professionals aan een fantastische woningpresentatie gewerkt. Met deze presentatie kunnen wij samen je woning gaan verkopen.

   Probeer onze makelaar gratis uit

   Nieuwsgierig geworden?

   Nieuwsgierig hoe wij jouw woning in de markt zetten? Kom eens langs, dan laten wij het je zien! Laat je gegevens in onderstaand formulier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende afspraak.

   Nog niet verkopen?

   Ben je op zoek naar een nieuwe woning en kun je wel wat hulp gebruiken? Schakel één van de makelaars van Varwijk & Sibma in. Met een aankoopmakelaar sta je sterker. Daarbij ontzorgen we jou van A tot Z, wel zo fijn.

   Meer lezen

   Het taxeren van een woning kan diverse aanleidingen hebben. Eén van de meest voorkomende redenen is het regelen van de financiering van je nieuwe huis, oftewel het afsluiten van een hypotheek.

   Meer lezen

   Heb jij binnenkort een (extra of nieuwe) hypotheek nodig? Bij Varwijk & Sibma kun je ook op dit gebied terecht. Handig, alles onder één dak. Met 20 jaar ervaring geven we je graag een deskundig en eerlijk advies.

   Meer lezen

   Bezoekadres:
   Varwijk & Sibma
   Weibuorren 108
   9247 BD Ureterp

   Back to top