Hypotheekadvies


Jouw hypotheekadviseur

Je hebt de woning van je dromen gezien of je wilt graag wat geld bijlenen binnen de overwaarde op je huidige woning. Het kan ook zijn dat je een herschikking wilt van verschillende leningen en/of hypotheken of dat je wilt oversluiten in verband met een lage rentestand. Je begrijpt al dat er verschillende redenen kunnen zijn om een hypotheek af te sluiten. Wat de reden ook is, bij Varwijk & Sibma helpen we je graag met het vinden van een geschikte hypotheek die voldoet aan jouw wensen en eisen.

Hypotheekadvies van een tussenpersoon

Varwijk & Sibma begrijpt dat een hypotheek afsluiten niet iets is wat je dagelijks doet. Je wilt graag een leidraad in de wirwar van voorwaarden, rentes en geldverstrekkers. Als onafhankelijk tussenpersoon kunnen wij je helpen om een juiste keuze te maken uit de diverse aanbiedingen.

Om inzicht te krijgen in onze manier van werken nodigen wij je uit om onze dienstverleningsdocumenten (DVD's) door te nemen. Uiteraard nemen wij een en ander ook graag, geheel vrijblijvend, persoonlijk met je door.

Hypotheekaanvraag

Vermogen opbouwen

Risico's afdekken

Erkend Financieel Adviseur

De hypotheekadviseurs van Varwijk & Sibma houden hun kennis permanent op peil. Door dit te doen mogen ze zich ook Erkend Financieel Adviseur noemen. Door zaken te doen met een Erkend Financieel Adviseur weet je dat de kennis van jouw adviseur permanent op peil blijft. Dit is een extra opleiding voor permanente educatie. Elke drie jaar wordt de kennis van onze adviseurs getoetst om te voldoen aan de Wet Financieel Toezicht.

Neem contact op met onze hypotheekadviseur

Eise helpt je graag bij het vinden van een passende hypotheek

Plan een afspraak

Onze andere diensten

Als je jouw huis gaat verkopen, wil je dat doen met iemand waar je op kunt vertrouwen. Dat vinden we heel logisch. Samen met een goed gevoel jouw huis verkopen, daar gaat het om.

Meer lezen

Ben je op zoek naar een nieuwe woning en kun je wel wat hulp gebruiken? Schakel een van de makelaars van Varwijk & Sibma in. Met een aankoopmakelaar sta je sterker.

Meer lezen

Het taxeren van een woning kan diverse aanleidingen hebben. Een van de meest voorkomende redenen is het regelen van de financiering van je nieuwe huis, oftewel om een hypotheek te kunnen afsluiten.

Meer lezen

Varwijk & Sibma
Weibuorren 108
9247 BD Ureterp

Back to top