Zakelijke verzekeringen

Van aansprakelijkheid tot een brand- of verzuimverzekering. Wij bemiddelen, beheren en adviseren over zakelijke verzekeringen.

Zekerheid, nu en in de toekomst

Dagelijks worden bedrijven en organisaties geconfronteerd met diverse risico’s. Wij helpen met het samenstellen van een verzekeringspakket op maat, perfect afgestemd op alle bedrijfsrisico’s. Onze verzekeringsspecialisten staan voor je klaar. Vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek bij ons aan.

Vrijblijvend informatiegesprek aanvragen

Zakelijke verzekeringen

Wij bieden op de volgende gebieden zakelijke verzekeringen aan. Klik door voor meer informatie per onderwerp.

Bedrijfspand

Een brand of storm kan nare gevolgen hebben voor je bedrijfspand, kantoor of winkel. Het is een ingrijpende gebeurtenis. Ook risico's op de bouwplaats wil je afdekken. Een goede verzekering is dan belangrijk. Met onze zakelijke verzekeringen sta je sterk.

Vervoer

De juiste schadedekking voor je bedrijfsauto, verkeersschade maar ook eigen vervoersverzekeringen regel je gemakkelijk met de zakelijke verzekeringen van Varwijk & Sibma.

Hulp nodig bij zakelijke verzekeringen?

Melle helpt je graag bij al je vragen over verzekeringen!

Neem via het contactformulier contact met ons op. Wij bellen je vervolgens binnen één werkdag terug om een afspraak in te plannen. Wil je direct contact met ons? Neem gerust telefonisch contact met ons op.

Vrijblijvend informatiegesprek

Bezoekadres:
Varwijk & Sibma
Weibuorren 108
9247 BD Ureterp

Back to top

Ook verkopen als een VIP?

Bekijk ons premium pakket!

VIP verkopen