Met deeldiensten de makelaar inschakelenUnieke deeldiensten

Heb je de koper voor jouw woning al gevonden, maar moet er nog een aantal zaken vastgelegd worden? Of hebben zich meerdere gegadigden voor je woning gemeld en weet je niet wat nu te doen? Wil je binnen de familie een en ander goed vastgelegd hebben?

Er kunnen diverse situaties voorkomen waarbij het, mogelijk, overbodig is om een makelaar ‘volledig’ in te schakelen. Bij Varwijk & Sibma kun je ook terecht voor deeldiensten. Hoe dat werkt? Je neemt een onderdeel van de totale dienstverlening af, een deeldienst. Uiteraard passen we hier onze courtage ook op aan. Hiervoor krijg je dan vooraf een scherpe, vaste prijs van ons. Zo ben jij minder geld kwijt, maar zijn de zaken toch goed geregeld!

Makelaar op maat

Voorbeelden van deeldiensten zijn:

 • Koopakte: Wij maken de koopakte voor je op en zorgen ook dat de bijbehorende lijsten en dergelijke goed ingevuld worden. Hierbij rechercheren wij e.e.a. ook bij het kadaster en zorgen tevens dat de zaken goed bij de notaris terecht komen.
 • Onderhandelingen: Wij voeren de onderhandelingen met de gegadigden die er zijn. Vervolgens leggen wij ook een en ander goed vast, zie ‘koopakte’.


Als iets toch minder voorspoedig gaat, kunnen wij heel gemakkelijk schakelen naar een 'completer' pakket. Dit is een groot voordeel van onze deeldiensten.


  Vraag een gratis (oriënterend) verkoopgesprek aan

  Bezoekadres:
  Varwijk & Sibma
  Weibuorren 108
  9247 BD Ureterp

  Back to top

  Ook verkopen als een VIP?

  Bekijk ons premium pakket!

  VIP verkopen