Combineer aan- en verkoop met onze VerthuisbundelDan ben je in 1 keer klaar met onze makelaar en hypotheekadviseur

Wil je verhuizen en weet je niet waar te beginnen? Wij zijn je graag van dienst. Maak gebruik van onze Verthuisbundel: combineer onze aan- en verkoopdienstverlening + (eventueel) hypotheekadvies . Dan gaan we samen op zoek naar je nieuwe droomhuis en verkopen wij je huidige woning. Ondertussen bekijken wij ook je financiële situatie en regelen wij de hypotheek zodra het nodig is. Zo ben jij in één keer klaar met onze makelaar en hypotheekadviseur, onder 1 dak. Dat is voordelig en vertrouwd verhuizen.

WA VERTHUISBUNDEL 751 X704 TEST

Combineer aan- & verkoop + hypotheekadvies

In de huidige markt is je woning zo verkocht, maar je wilt ook weer een nieuw huis kopen en hoe stem je dat nou op elkaar af? Door gebruik te maken van onze Verthuisbundel! Je combineert onze aan- en verkoopdienstverlening + hypotheekadvies (indien nodig) en zo zorgen wij er voor dat het hele proces van aan- en verkoop soepel verloopt. Dit scheelt jou tijd en geld, maar zorgt er bovendien voor dat verhuizen minder stressvol is dan je van te voren had gedacht.

Wil jij profiteren van onze Verthuisbundel?

Wil je voordelig en vertrouwd verhuizen? Dan is de Verthuisbundel iets voor jou. Wij begeleiden je verhuizing van A tot Z.

Wat zit er in de Verthuisbundel?

  • Onze aankoopdienstverlening, inclusief zoekbegeleiding (gratis inschrijving in zoekbestand) en exclusief bezichtigingen met onze aankoopmakelaar (optioneel)
  • Onze verkoopdienstverlening
  • Hypotheekadvies

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op dan berekenen wij je voordeel! Vul dan je gegevens in, dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met je op. Je kunt ons ook direct bellen voor een afspraak op 0512 - 30 06 68.

Bezoekadres:
Varwijk & Sibma
Weibuorren 108
9247 BD Ureterp

Back to top