Huis verkopen
met Varwijk & Sibma

Noflik verkopen doe je met één van onze makelaars. Halbe en Melle staan voor je klaar met een gedegen, goed advies. We nemen je mee in het verkoopproces van A tot Z.

Verkoopmakelaar Ureterp

Fijne combideals
Met onze combideal word jij volledig ontzorgd met een korting tot wel €1.250,-. Wij verzorgen niet alleen de aan- en verkoop van jouw woning, en maar geven ook passend advies over de beste hypotheek. Dit bieden we allemaal aan onder één dak.
Noflik verkopen
Onze makelaars hechten waarde aan persoonlijk contact. Het contact is altijd noflik, zoals wij dat zeggen. Wij kijken echt naar jouw persoonlijke situatie en proberen daar altijd een passende oplossing voor te vinden. Dat vinden wij heel gewoon.
22+ jaar ervaring
Met meer dan 22 jaar ervaring in de makelaardij weten we als geen ander hoe we jouw woning het beste in de markt kunnen zetten. Uiteraard gaan we ervoor om de beste deal voor je te sluiten.

Betrokken & dichtbij

De betrokken makelaars van Varwijk & Sibma hebben meer dan 20 jaar ervaring, meer dan genoeg om jouw vragen te beantwoorden en jou te begeleiden bij de verkoop van je woning. Hierbij kun je kiezen uit:

 • een intensieve begeleiding - wij regelen alles voor je en ontzorgen je van A tot Z
 • advies op aanvraag - geef hierbij aan wat je van ons nodig hebt

Is er al een koper en heb je dus niet het gehele verkooppakket nodig? Geen probleem! Je hoeft bij ons niet altijd het gehele pakket diensten af te nemen. Wij gaan voor een service op maat.

Gratis (oriënterend) verkoopgesprek aanvragen

Zo ervaren klanten onze dienstverlening

8.0 J. boersma Wylp 39 13 jun. 2024

Super snel reacties, meedenken mag. Goede prijs binnen korte tijd ontvangen. Zeer tevreden over de hele procedure.

7.8 Dhr. Jurjen Marinus Lytse Dobbe 10 12 mrt. 2024

alles correct afgehandeld,wel aantebevelen bij familie en kennisen. nemen voldoende tijd voor je om alles goed door te nemen.

8.8 Anoniem De Telle 10 28 nov. 2023

Alles perfect georganiseerd! Gemoedelijke sfeer en goed meegedacht met onze eisen en wensen. Varwijk en Sibma zal een eventueel volgende keer weer mijn partner zijn.

8.0 Anoniem Tjalling Harkeswei 16 01 sep. 2023

Prima begeleiding geweest en huis prima verkocht tot onze voldoening. Korte directe lijn en duidelijk.

8.8 Anoniem Weibuorren 89 30 aug. 2023

Persoonlijke benadering en professionele afhandeling. Goede begeleiding. Meedenkend in onze specifieke situatie.

10 Anoniem Selmien West 17 29 aug. 2023

Fijne makelaar, goed in het contact en als er hulp nodig is wil hij altijd wel helpen. Ik word goed op de hoogte gehouden van alle huizen die in de verkoop komen.

9.5 Mevr. Hendriks Djippegatspaed 2 14 aug. 2023

Zeer positief contact, goed overleg werd goed naar ons geluisterd. Steeds beschikbaar voor vragen. Prettige mensen om mee samen te werken.

9.0 Dhr. Henk Fuite Sichte 9 26 jul. 2023

Contact verliep uitstekend! Snel afspraken kunnen maken qua foto's en documentatie! Begeleiding vanuit de makelaar was vlot en profesioneel! Bedankt voor de snelle verkoop!

10 Anoniem Voltawerk 47 08 jun. 2023

Enorm fijn contact, de makelaar is zeer deskundig, goed te bereiken en communiceert duidelijk, Van A tot Z goed geholpen!

9.0 Roel de Jong Wylp 22 08 jun. 2023

Contact prima en alles naar tevredenheid goede begeleiding vriendelijke en goede kennis van zaken en snelle reactie

Woning verkopen in Ureterp en omgeving

"Je hebt gisteravond een goed gesprek gehad met je partner en jullie hebben besloten jullie woning te koop te zetten. Jullie zijn toe aan een nieuwe stap. Of je bent genoodzaakt een woning te verkopen door scheiden of overlijden. Wat de reden ook is, mijn collega's en ik helpen je graag. Bij ons kom je geen 'snelle' makelaars tegen, maar tref je een betrokken team. Samen met mijn collega's kijk ik naar jouw specifieke situatie en passen daar onze verkoopstrategie op aan. Kom je langs voor een kop koffie?" - Halbe Boersma, NVM Makelaar

Koffie en een goed gesprek

  Hoe verloopt een verkooptraject?

  Kopers oriënteren zich tegenwoordig vaak eerst uitgebreid op internet voordat ze besluiten een woning te bezichtigen. Met het woningaanbod dat online staat is het belangrijk dat jouw huis eruit springt. Een goede en doordachte start is bij een woningverkoop erg belangrijk. De grootste kans om je huis te verkopen is namelijk in de eerste paar maanden.

  Vrijblijvend informatiegesprek

  Courtage

  Elke aanpak kent zijn of haar eigen courtage. Samen met één van onze makelaars bespreek je welk verkooppakket je wenst. Elk pakket heeft een eigen courtage. Ook wordt er duidelijk besproken wat inclusief en exclusief is. Dit alles wordt vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst (opdracht tot dienstverlening). Wel zo fijn, die duidelijkheid. Samen gaan we aan de slag om jouw huis zo snel en goed mogelijk te verkopen.

  Klaar voor de verkoop?

  Samen nemen we door of alles in orde is voor de verkoop van jouw woning. Moet er nog iets gebeuren aan je huis? Dan geven wij dit bij je aan of schakelen hulp voor je in. Vervolgens wordt er door professionals aan een fantastische woningpresentatie gewerkt. Met deze presentatie kunnen wij samen je woning gaan verkopen.

  Probeer onze makelaar gratis uit

  Nieuwsgierig geworden?

  Nieuwsgierig hoe wij jouw woning in de markt zetten? Kom eens langs, dan laten wij het je zien! Laat je gegevens in onderstaand formulier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende afspraak.

  Wat bieden we je nog meer?

  Deeldiensten
  Heb jij de koper voor jouw woning reeds gevonden, maar moet e.e.a. nog vastgelegd worden? Of wil je binnen de familie één en ander goed vastgelegd hebben? Er kunnen verschillende situaties voorkomen waarbij het, mogelijk, overbodig is om een makelaar ‘volledig’ in te schakelen. Bij ons kun je ook terecht voor deeldiensten. Uiteraard betaal je dan een aangepast tarief.
  Hulp bij energielabel
  Per 1 januari 2021 is er een wijziging doorgevoerd wat betreft het energielabel. Tegenwoordig moet het energielabel opgesteld worden door een adviseur die hiertoe bevoegd is. Laat ons jou helpen met het energielabel!
  Aantrekkelijke woningpresentatie
  De beste foto's, een uitgebreide woningbrochure, offline advertenties, buurtmailingen of woningvideo's. Wij trekken alles uit de kast om jouw woning zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen. Dit kan met veel bombarie of juist heel subtiel. Het is maar net waar jouw voorkeur ligt.

  Je huis verkopen zonder zorgen

  Scoor nu tot wel €1.250,- korting met onze alles in één actie bij Varwijk & Sibma. Wij verkopen jouw woning, kopen met jou samen een nieuwe woning aan en we geven je passend hypotheekadvies. Totale ontzorging dus.

  Al meer dan 20 jaar kiest men voor Varwijk & Sibma. Waarom?

  • Meer dan 20 jaar ervaring in de makelaardij
  • Persoonlijk en betrokken aanpak
  • Een fijn en 'noflik' team dat graag voor jou klaarstaat
  • Wij ontzorgen je graag van A tot Z
  • Bij ons heb je alles onder één dak

   Ook je huis verkopen?

   Noflik en vertrouwd!

   Ja, ik wil mijn woning verkopen!

   Halbe, of één van zijn collega's komt graag bij je langs

   Neem contact met ons op. Wij bellen je vervolgens binnen één werkdag terug om een afspraak in te plannen. Wil je direct contact met ons? Neem gerust telefonisch contact met ons op.

   Bezoekadres:
   Varwijk & Sibma
   Weibuorren 108
   9247 BD Ureterp

   Back to top

   Ook verkopen als een VIP?

   Bekijk ons premium pakket!

   VIP verkopen