Mijn favorieten

Varwijk & Sibma: uw aankoopmakelaar?!


Bent u op zoek naar een nieuwe woning en kunt u wel wat hulp gebruiken? Schakel een van de de makelaars van Varwijk & Sibma in. Als makelaar mogen wij optreden voor de koper of voor de verkoper. We willen het woordje 'of' sterk benadrukken omdat we maar voor slechts een partij willen en mogen optreden. Dus wanneer wij een woning zelf in de verkoop hebben kunnen we niet optreden als uw aankoopmakelaar voor deze woning.
 


Goed netwerk

Als lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) heeft Varwijk & Sibma de beschikking over verschillende databases met woningen. Het voordeel hiervan is dat wij snel op de hoogte zijn van een woning die te koop is of komt. Dus voordat een woning op Funda komt of anderzijds in de publiciteit komt kunnen we actie ondernemen. Door tijdig actie te kunnen ondernemen ben je andere potentiële kopers een stapje voor.

Kennis van de markt

Van een makelaar uit de omgeving of het dorp zelf mag je enige marktkennis verwachten. De makelaars van Varwijk & Sibma worden continu geschoold met cursussen en doen dagelijks marktkennis op. Samen met u bekijken we het huidige aanbod en kunnen we, desgewenst, een zoekopdracht uitvoeren. Want de woning van uw dromen is niet ‘a la minute' te koop; hier gaat wel eens een tijdje over heen.

Keuzemogelijkheden

Het aankooptraject begint bij het selecteren van geschikte woningen en eindigt bij het passeren bij de notaris. Tussen de eerste en laatste actie zitten vele handelingen die verricht moeten worden. U kunt samen met uw makelaar afspreken welke actie u zelf wilt doen en welke door de makelaar gedaan moeten worden. Hierbij kunt u denken aan bezichtigingen (alleen of met de makelaar), onderhandelingen, controleren koopakte en controle bij oplevering.

Wij doen er alles aan om u zekerheid te geven...u bepaalt in welke mate u ons in wilt schakelen!

Algemene voorwaarden

Op al onze werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden van de NVM van toepassing, tenzij daar (uitdrukkelijk) vanaf is geweken in de opdracht tot dienstverlening.

De algemene voorwaarden kunt u hier downloaden/ inkijken:
Algemene Consumentenvoorwaarden NVM versie februari 2010
Algemene Voorwaarden NVM voor professionele opdrachtgevers versie februari 2006

Tevens hanteren wij de erecode van de NVM, deze kunt middels onderstaande link eveneens inkijken/ downloaden:
Erecode NVM