Verzekeringsadvies zakelijk en particulier

Jouw verzekeringsadviseur in Ureterp en omgeving.

Verzekeringsadvies Varwijk & Sibma

Woon jij in Ureterp of omstreken en heb je advies nodig over verzekeringen? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze verzekeringsexperts van Varwijk & Sibma. Of het nu om jouw auto, huis, gezin of jouw eigen toekomst gaat; je wilt goed verzekerd zijn! Op momenten dat het je even tegen zit is het handig dat er iemand is die een gedeelte van jouw zorgen uit handen kan nemen. Of je nu schade met jouw auto hebt of je wilt rechtsbijstand hebben; de verzekeringsexperts van Varwijk & Sibma zorgen ervoor dat de verzekeringszaken op een juiste manier afgehandeld worden. Bekijk hieronder uitgebreid onze zakelijke verzekeringen en particuliere verzekeringen.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Particuliere verzekeringen

Familie en gezin

Je wilt graag dat jou en je familie niets overkomt. En als er toch wat gebeurt, wil je de best mogelijke hulp krijgen. Ga in gesprek met onze adviseur en bekijk welke verzekeringen je nodig hebt.

Zakelijke verzekeringen

Bedrijfspand

Een brand of storm kan nare gevolgen hebben voor je bedrijfspand, kantoor of winkel. Het is een ingrijpende gebeurtenis. Ook risico's op de bouwplaats wil je afdekken. Een goede verzekering is dan belangrijk. Met onze zakelijke verzekeringen sta je sterk.

Vervoer

De juiste schadedekking voor je bedrijfsauto, verkeersschade maar ook eigen vervoersverzekeringen regel je gemakkelijk met de zakelijke verzekeringen van Varwijk & Sibma.

Verzekeringen bij Varwijk & Sibma

Wij regelen alles voor je
Wij doen altijd ons uiterste best en nemen rustig de tijd voor jou als klant. We halen alles eruit wat er in zit. Het regelwerk kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Met onze full-service dienstverlening ontzorgen wij je van A tot Z.
Aantrekkelijke prijzen
Wij vergelijken diverse verzekeringen en verzekeringsmaatschappijen met elkaar en zorgen voor de best passende verzekering(en), de juiste dekking en verzekerde bedragen. En ook nog tegen de aantrekkelijkste prijs!
Totaaladvies
Doordat alle disciplines onder één dak worden aangeboden, zijn de lijnen kort en is het advies gunstig geprijsd. Wij werken altijd vanuit jouw belang met een vast team enthousiaste vakspecialisten.

Onafhankelijk en deskundig verzekeringsadvies

Wij hopen uiteraard niet dat je in de omstandigheid komt dat je jouw verzekering moet gebruiken, maar als dit wel het geval is dan moet deze zo goed mogelijk bij je passen. Je wil aan de ene kant niet teveel premie betalen en aan de andere kant zo goed mogelijk verzekerd zijn.

Varwijk & Sibma Verzekeringen heeft voldoende agentschappen om samen met jou een goed en passend verzekeringspakket samen te stellen. De combinatie van Makelaardij, Hypotheken en Verzekeringen, welke Varwijk & Sibma aan kan bieden, zorgt ervoor dat je een groot deel van jouw zorgen bij een persoon kwijt kunt.

Vrijblijvend adviesgesprek

Alles onder één dak

Veel van onze klanten komen binnen via de makelaardij- of hypotheekafdeling. Met name het feit dat ‘alles onder een dak` kan geeft de klanten een goed gevoel. Daarnaast komen er ook veel klanten binnen om een ‘losse' verzekering af te sluiten.

Regelmatig komt het voor dat, wanneer we een vrijblijvende verzekeringscheck doen, dat klanten dubbel verzekerd zijn voor bepaalde zaken en dat andere zaken helemaal niet verzekerd zijn. Zo'n verzekeringscheck doen we ook voor jou vrijblijvend en kosteloos.

Ook op het gebied van verzekeringen begrijpen wij dat het om jouw zekerheid gaat. Volgens ons voldoende reden om voor Varwijk & Sibma te kiezen.

Verzekeringsadvies aanvragen

Hulp nodig bij verzekeringen?

Melle helpt je graag bij al je vragen over verzekeringen!

Dit vinden onze klanten

7.8 Dhr. Jurjen Marinus Lytse Dobbe 10 12 mrt. 2024

alles correct afgehandeld,wel aantebevelen bij familie en kennisen. nemen voldoende tijd voor je om alles goed door te nemen.

8.8 Anoniem De Telle 10 28 nov. 2023

Alles perfect georganiseerd! Gemoedelijke sfeer en goed meegedacht met onze eisen en wensen. Varwijk en Sibma zal een eventueel volgende keer weer mijn partner zijn.

8.0 Anoniem Tjalling Harkeswei 16 01 sep. 2023

Prima begeleiding geweest en huis prima verkocht tot onze voldoening. Korte directe lijn en duidelijk.

8.8 Anoniem Weibuorren 89 30 aug. 2023

Persoonlijke benadering en professionele afhandeling. Goede begeleiding. Meedenkend in onze specifieke situatie.

10 Anoniem Selmien West 17 29 aug. 2023

Fijne makelaar, goed in het contact en als er hulp nodig is wil hij altijd wel helpen. Ik word goed op de hoogte gehouden van alle huizen die in de verkoop komen.

9.5 Mevr. Hendriks Djippegatspaed 2 14 aug. 2023

Zeer positief contact, goed overleg werd goed naar ons geluisterd. Steeds beschikbaar voor vragen. Prettige mensen om mee samen te werken.

9.0 Dhr. Henk Fuite Sichte 9 26 jul. 2023

Contact verliep uitstekend! Snel afspraken kunnen maken qua foto's en documentatie! Begeleiding vanuit de makelaar was vlot en profesioneel! Bedankt voor de snelle verkoop!

10 Anoniem Voltawerk 47 08 jun. 2023

Enorm fijn contact, de makelaar is zeer deskundig, goed te bereiken en communiceert duidelijk, Van A tot Z goed geholpen!

9.0 Roel de Jong Wylp 22 08 jun. 2023

Contact prima en alles naar tevredenheid goede begeleiding vriendelijke en goede kennis van zaken en snelle reactie

9.0 Dhr. Mark Krol Hjouwerpaed 13 01 jun. 2023

Tijdens de verkoop van onze woning hebben we erg prettig contact gehad met Halbe Boersma. Hij is deskundig en vriendelijk. Heeft ons goed geholpen, aanrader!

Bezoekadres:
Varwijk & Sibma
Weibuorren 108
9247 BD Ureterp

Back to top

Ook verkopen als een VIP?

Bekijk ons premium pakket!

VIP verkopen