Een nieuwe start

Beschik je al over een mooi koophuis, maar ben je nu in een fase aangekomen waarbij je een volgende woning wilt gaan kopen? Een nieuwe start roept financiële vragen op. Of je nu groter of kleiner gaat wonen, wij helpen je graag op weg met onafhankelijk advies. Vragen die spelen zijn bijvoorbeeld:

  • Waar mag ik de overwaarde van mijn vorige (of huidige) woning aan besteden?
  • Wat als mijn woning onder water staat?
  • Hoe werkt het als ik een duurdere of goedkopere woning terugkoop?

Ondanks dat je al je eerste woning hebt gekocht, zijn er nog tal van vragen die spelen bij de aankoop van jouw tweede of misschien wel derde of vierde woning. Onze hypotheekadviseurs nemen graag jouw persoonlijke situatie onder de loep om je een persoonlijk en onafhankelijk advies te geven.

Vrijblijvend advies

Adviesgesprek

Hypotheekadvies voor jou

Persoonlijk
Wij bieden jou de best passende hypotheek. Bij ons zijn er geen kleine lettertjes. Jij kunt straks zorgeloos wonen in jouw droomhuis mét financiële rust. Wij geven je een persoonlijk advies, hoe je situatie ook is.
Onafhankelijk
Ons advies is 100% onafhankelijk. Wij zijn niet gebonden aan bepaalde hypotheekverstrekkers en de keuze voor een geldverstrekker wordt bepaald door jou op basis van jouw wensen en mogelijkheden.
Deskundig
Onze experts hebben jarenlange ervaring als hypotheekadviseurs en houden hun kennis op peil met opleidingen en trainingen. Altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen vinden wij heel normaal!

Goede voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Natuurlijk kun je niet alles al weten. Voordat we met elkaar in gesprek gaan, is het handig om alvast een aantal zaken in kaart te brengen:

  • Wat is de hoogte van de rente die je nu betaalt?
  • Wat is de hoogte van de huidige rente?
  • Heb je een eventuele boeterente?

Natuurlijk komen deze zaken ook aan orde in het gesprek. Verdiep jezelf alvast in je eigen situatie, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Wat kost het?

Een hypotheek die bij jou past, daar kun je op vertrouwen met hypotheekadvies van Varwijk & Sibma. Met het advies van onze adviseurs weet je zeker dat je maandelijks niet te veel betaalt, maar dat je hypotheek wel voldoet aan al je wensen en voorwaarden. Bovendien weet je precies wat je kunt lenen. Uiteindelijk bespaar je met ons advies maandelijks geld omdat je erop kunt vertrouwen dat de hypotheek past bij jouw situatie. We vertellen je graag meer over onze vaste tarieven.

Meer informatie over een volgende huis kopen?

Ga in gesprek met onze hypotheekadviseur. Eise helpt je graag, zodat jij met een gerust gevoel een goede start maakt op de woningmarkt.

Plan hier een kennismaking

Wat kan jij maximaal lenen in 2022?

Heb jij al (grote) plannen voor het jaar 2022? Als het kan, zou je dan een huis willen kopen? Als je verhuisplannen maakt, is het belangrijk te weten hoeveel je maximaal kunt lenen voor een hypotheek. Je maximale hypotheek is afhankelijk van een aantal regels. In deze blog lees je alle regels die van invloed zijn op je maximale hypotheek voor 2022.

28 jan. 2022 Meer lezen

Risico's lage rente

De hypotheekrente is historisch laag. Wil je binnenkort een huis kopen en een hypotheek afsluiten, dan is dat natuurlijk ideaal. Toch brengt de lage hypotheekrente ook risico’s met zich mee. Wat zijn deze risico’s en wat merk je hiervan in je dagelijks leven?


24 sep. 2021 Meer lezen

Kunnen jouw maandlasten omlaag?

Met de stijgende huizenprijzen, is de kans groot dat ook jouw woning in waarde is gestegen. Hierdoor wijzigt de verhouding tussen je hypotheekschuld en de waarde van je woning. Het is mogelijk dat je in aanmerking komt voor een lagere hypotheekrente en dus lagere maandlasten. Wie wil dat nou niet?

24 sep. 2021 Meer lezen

Bezoekadres:
Varwijk & Sibma
Weibuorren 108
9247 BD Ureterp

Back to top

Ook verkopen als een VIP?

Bekijk ons premium pakket!

VIP verkopen