Familie en gezin

Je wilt graag dat jou en je familie niets overkomt. En als er toch wat gebeurt, wil je de best mogelijke hulp krijgen. Ga in gesprek met onze adviseur en bekijk welke verzekeringen je nodig hebt.

Slim verzekerd bij Varwijk & Sibma

Slim verzekerd
De scheidingslijn tussen een diverse verzekeringen is soms dun. Breng daarom alle verzekeringen voor jouw familie en gezin onder één dak. De keuze voor één verzekeraar voorkomt dat je bij schade tussen wal en schip belandt.
Onafhankelijk
Bij het afsluiten van een verzekering komt veel kijken. Als verzekeringsadviseur kijken wij naar je persoonlijke situatie, wensen en eisen. We werken samen met verschillende aanbieders. Ons advies is altijd onafhankelijk.
Gunstige voorwaarden
Doordat wij een ruime selectie aan verzekeringen aanbieden, kun je altijd profiteren van een voordelige premie. Wij zorgen voor de best passende verzekering, de juiste dekking en verzekerde bedragen.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Een verzekerd thuis

Je wilt graag dat jou en je familie niets overkomt. En als er toch wat gebeurt, wil je de best mogelijke hulp krijgen. Welke verzekeringen heb je nodig voor jezelf en je gezin?

Al je verzekeringen kun je gemakkelijk bij Varwijk & Sibma onderbrengen. Zo is alles onder één dak geregeld en sluiten de verzekeringen goed op elkaar aan.

Zorgverzekering

Zorgverzekeringen zijn verplicht. Bij het vinden van de beste zorgverzekering zijn er een aantal zaken die je moet weten. De goedkoopste zorgverzekering is niet per definitie voor iedereen de beste zorgverzekering. De behoefte aan zorg verschilt van mens tot mens. Varwijk & Sibma zorgt ervoor dat je een betaalbare zorgverzekering vindt, die de zorg dekt die jij nodig hebt. Een zorgverzekering bestaat uit een verplichte basisverzekering en eventueel een aanvullende verzekering. De verschillen in premie voor de basisverzekering kunnen groot zijn. Met een aanvullende verzekering verzeker je jezelf voor kosten van bijvoorbeeld tandartsbehandelingen, fysiotherapie en alternatieve therapieën. Let op: de dekking en de premie hiervoor kunnen ook per verzekeraar verschillen.

Vergelijk zorgverzekeringen

  De basisverzekering en de aanvullende verzekering hoef je niet bij dezelfde verzekeraar af te sluiten. Je kunt het hele jaar door wisselen van verzekeraar voor je aanvullende verzekeringen. Wil jij ook de beste zorgverzekering, die de zorg vergoedt die jij nodig hebt? Maak dan vandaag nog een afspraak met één van onze adviseurs. Wij vergelijken zorgverzekeringen. Welke aanbieder biedt de beste dekking tegen de beste premie? Benieuwd hoeveel jij kunt besparen op een goede zorgverzekering? Maak vandaag nog een afspraak met onze verzekeringsadviseur.

  Rechtsbijstandsverzekering

  Met een rechtsbijstandverzekering krijg je juridische hulp wanneer je in een juridisch conflict beland bent. Een conflict op het werk, een geschil met de aannemer of letselschade in het verkeer. Enkele voorbeelden waar kosten voor juridische hulp hoog kunnen oplopen. Dit kan vervelend zijn en ingrijpende gevolgen hebben. Een dure advocaat blijft je bespaard wanneer je een goede rechtsbijstandverzekering hebt afgesloten. Wanneer je onverwachte hoge kosten wilt voorkomen, is het zeker zinvol om een rechtsbijstandverzekering af te sluiten.

  Wil jij er bij een juridisch geschil niet alleen voor staan? Vraag dan onze verzekeringsadviseur naar meer informatie over onze rechtsbijstandsverzekeringen.

   Vrijblijvend informatiegesprek aanvragen

   Goed verzekerd Varwijk Sibma

   Aansprakelijkheidsverzekering

   Hoe zit het met schade die je veroorzaakt bij een ander? Dan moet diegene die de schade veroorzaakt de schade vergoeden. Dit noem je ook wel aansprakelijkheid. Je kunt je verzekeren voor schade die je per ongeluk veroorzaakt aan de spullen van een ander. Dit geld ook als je gewond raakt door iemand anders. Wat verzeker je dan? Denk hierbij aan schade aan iemand ander zijn spullen, schade door je huisdier, schade aan een gehuurd vakantiehuis of schade als jouw omgewaaide boom op de auto van de buren valt. Is de schade met opzet veroorzaakt ben je niet verzekerd en zo zijn er nog een paar uitzonderingen.

   • Profiteer van flinke pakketkortingen
   • De dekkingen van onze verzekeringen sluiten perfect op elkaar aan
   • Wereldwijde dekking

   Meer informatie

   Ongevallenverzekering

   Met een ongevallenverzekering heb je recht op een vergoeding als je door een ongeval blijvend invalide raakt. Met deze verzekering ben je verzekerd van een bedrag na een ongeval als je blijvend of gedeeltelijk invalide wordt. Nabestaanden krijgen een bedrag als je overlijdt door een ongeval. In geval van een ongeluk kan een ongevallenverzekering je helpen om medische kosten, inkomensverlies en andere onverwachte uitgaven op te vangen, waardoor je gemoedsrust hebt in moeilijke tijden.

   • Een bedrag bij invaliditeit of overlijden
   • Ook voor ongevallen in het verkeer
   • Wereldwijd verzekerd

   Overlijdensrisicoverzekering

   Voorheen was een overlijdensrisicoverzekering verplicht bij een NHG hypotheek, dit is tegenwoordig niet meer het geval. Een hypotheekverstrekker kan wel van je vragen om een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten. Je mag zelf beslissen bij wie je dit doet. Het hangt dus van de hypotheekverstrekker af of een overlijdensrisicoverzekering verplicht is. Het is sowieso fijn om te weten dat je nabestaanden geen - of minder - financiële zorgen zullen dragen wanneer jij komt te overlijden. Met een overlijdensrisicoverzekering krijgen zij namelijk een bedrag uitgekeerd na jouw overlijden. Met dit bedrag kunnen nabestaanden bijvoorbeeld een deel van de hypotheek aflossen, zodat ze in de woning kunnen blijven wonen.

   Er zijn verschillende vormen overlijdensrisicoverzekering: gelijkblijvend (het verzekerd bedrag blijft dan gelijk), lineair dalend (het verzekerd bedrag daalt iedere maand) en annuïtair dalend (het verzekerd bedrag daalt minder snel in het begin). Wil je hier meer uitleg over hebben? Maak dan een vrijblijvende afspraak met onze verzekeringsadviseur. Wij leggen je haarfijn uit welke opties er zijn en wat het precies inhoudt en welke gevolgen dit heeft.

   • Al verzekerd vanaf een paar euro per maand
   • Het geeft jou en je familie rust
   • Het geeft je nabestaanden zekerheid (bijv. de zekerheid om in jullie woning te kunnen blijven wonen)

   Vrijblijvend adviesgesprek

   Vragen over onze verzekeringen?

   Melle van der Wal staat voor je klaar!

   Bezoekadres:
   Varwijk & Sibma
   Weibuorren 108
   9247 BD Ureterp

   Back to top

   Ook verkopen als een VIP?

   Bekijk ons premium pakket!

   VIP verkopen