Recreatieverzekeringen

Zorgeloos op reis met de recreatieverzekeringen van Varwijk & Sibma. Voor zowel een kortlopende of doorlopende reisverzekering en annuleringsverzekering regelen wij alles voor je. Laat je adviseren.

Slim verzekeren bij Varwijk en Sibma

Uitstekende schade-afhandeling
De scheidingslijn tussen een diverse verzekeringen is soms dun. Breng daarom alle verzekeringen onder één dak. De keuze voor één verzekeraar voorkomt dat je bij schade tussen wal en schip belandt.
Zorgeloos genieten van je vakantie
Geniet van zorgeloos reizen met een doorlopende of kortlopende reisverzekering met de juiste dekking.
Gratis opzegservice
Met onze gratis opzegservice kun je jouw oude reisverzekering kosteloos opzeggen. Wij geven advies over welke verzekering het beste past bij jou situatie.

Veilig op reis

Een doorlopende reisverzekering biedt veel gemak voor mensen die meerdere keren per jaar op vakantie gaan. Met zo'n verzekering hoef je je geen zorgen te maken en kun je volop genieten van je welverdiende vakantie, omdat je weet dat alles goed geregeld is. Of je nu binnenlands of buitenlands reist, je bent verzekerd van een goede dekking. Ook bij overwachte of spontane weekendjes weg ben je goed verzekerd. De exacte dekking kan verschillen per verzekering, dus het is raadzaam om advies in te winnen bij onze verzekeringsexpert om te bepalen welke reisverzekering het beste bij jou past.

Vrijblijvend advies

Zorgkosten in het buitenland

Weet je eigenlijk wel welke kosten jouw zorgverzekering dekt in het buitenland? Dit wisselt per pakket en verzekeraar. Onder de reisverzekering kun je medische kosten aanvullend verzekeren, zo ga je altijd met een gerust gevoel op vakantie. Kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek, wij adviseren je graag.

Reisverzekering afsluiten

Geniet van een zorgeloze reis en ga goed verzekerd op pad met een doorlopende of kortlopende reisverzekering. Met onze verzekeringen ben je gedekt voor hulp bij ongevallen of ziekte tijdens jouw vakantie, inclusief de bijkomende kosten. Neem hieronder een kijkje en vergelijk onze reisverzekeringen. Voor meer informatie over reisverzekeringen kun je altijd contact met ons opnemen.

Kortlopende reisverzekering

Doorlopende reisverzekering

Annuleringsverzekering

Gratis adviesgesprek aanvragen

Kortlopende reisverzekering

Indien je maar een paar dagen of weken per jaar op vakantie gaat, is een kortlopende reisverzekering de juiste keuze. Zo ben je verzekerd voor hulp en onverwachte kosten op reis zoals verblijfskosten bij een ongeval, ziekte of overlijden. Met aanvullende dekkingen kies je zelf wat je wel en niet wilt verzekeren. Zo kun je de reisverzekering volledig afstemmen op jouw vakantie. Om te bepalen welke verzekering het beste bij jou past, raden wij aan om jouw situatie te bespreken met een van onze adviseurs. Verzeker jezelf van:

  • Hulp en onverwachte kosten op reis zoals verblijfskosten bij een ongeval, ziekte of overlijden
  • Extra kosten om eerder terug te reizen bij overlijden, ernstige ziekte of ernstig ongeluk van een dierbaar persoon.
  • Extra reis- en verblijfkosten bij overlijden, medische problemen of natuurgeweld in het buitenland.

Vrijblijvend informatiegesprek

Reisverzekering Varwijk Sibma

Doorlopende reisverzekering

Een doorlopende reisverzekering is handig als je meerdere keren per jaar op reis gaat en je het hele jaar door verzekerd wilt zijn. Bovendien kun je de verzekering uitbreiden met extra dekkingen. Bijvoorbeeld voor geneeskundige kosten of annuleringskosten. Ga je af en toe een weekendje weg? Dan is deze verzekering ideaal! Je bent namelijk altijd verzekerd van de juiste dekking. Wij zorgen ervoor dat de verzekering precies datgene dekt wat jij nodig hebt. Je kunt de reisverzekering ook uitbreiden met bijvoorbeeld:

  • Annuleringskosten
  • Geneeskundige kosten
  • Wintersport
  • Pechhulp Europa

Meer informatie

Annuleringsverzekeringen

Je wilt er liever niet aan denken, maar het kan gebeuren dat je reis of vakantie niet door kan gaan. Het is verstandig om een goede annuleringsverzekering af te sluiten voor het geval je om welke reden dan ook niet kunt reizen. Stel je voor dat jijzelf of een van je familieleden onverwacht in het ziekenhuis belandt. Het geeft gemoedsrust om te kunnen vertrouwen op een annuleringsverzekering. Met deze verzekering krijg je de reissom, of een deel daarvan, vergoed wanneer je de reis moet annuleren of afbreken. Je kan kiezen uit twee soorten annuleringsverzekeringen: een kortlopende en een doorlopende annuleringsverzekering. Meer informatie of wil je een annuleringsverzekering afsluiten in combinatie met een reisverzekering? Wij helpen je graag verder.

Vrijblijvend adviesgesprek

Vragen over onze woonverzekeringen?

Melle van der Wal staat voor je klaar!

Bezoekadres:
Varwijk & Sibma
Weibuorren 108
9247 BD Ureterp

Back to top

Ook verkopen als een VIP?

Bekijk ons premium pakket!

VIP verkopen