Verkeersverzekeringen

Een aantal verkeersverzekeringen is verplicht. Het is verstandig om alles wat rijdt en door een motor wordt aangedreven te verzekeren.

Slim verzekerd bij Varwijk & Sibma

Slim verzekerd
De scheidingslijn tussen een diverse verzekeringen is soms dun. Breng daarom alle verzekeringen onder één dak. De keuze voor één verzekeraar voorkomt dat je bij schade tussen wal en schip belandt.
Onafhankelijk
Bij het afsluiten van een verzekering komt veel kijken. Als verzekeringsadviseur kijken wij naar je persoonlijke situatie, wensen en eisen. We werken samen met verschillende aanbieders. Ons advies is altijd onafhankelijk.
Gunstige voorwaarden
Doordat wij een ruime selectie aan verzekeringen aanbieden, kun je altijd profiteren van een voordelige premie. Wij zorgen voor de best passende verzekering, de juiste dekking en verzekerde bedragen.

Verkeersverzekeringen

Wanneer je je in het verkeer begeeft, ben je kwetsbaar. Een kleine inschattingsfout door jou of een ander persoon kan grote gevolgen hebben. Het is daarom belangrijk en zelfs wettelijk verplicht om je te verzekeren tegen schade door (veroorzaakte) ongevallen wanneer je deelneemt aan het verkeer. Natuurlijk kun je je ook verzekeren tegen diefstal van je voertuig. De keuze is aan jou. Kies jouw verkeersverzekering of plan een vrijblijvend adviesgesprek in met onze verzekeringsadviseur.

Adviesgesprek inplannen

Verkeersverzekeringen header Varwijk Sibma 2

Autoverzekering

Een autoverzekering afsluiten hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met onze jarenlange ervaring helpen we je en vergelijken we de meest passende verzekeringen. Zo heb jij een verzekering die past bij jouw situatie en betaal je nooit te veel. Maar belangrijker nog: je krijgt gelijk hulp als dat nodig is. Als eigenaar van een auto ben je wettelijk verplicht om een WA-verzekering af te sluiten. WA staat voor "Wettelijke aansprakelijkheid". Met deze dekking ben je verzekerd voor schade die je met jouw auto of een ander motorvoertuig bij anderen veroorzaakt. Schade aan je eigen auto is niet gedekt bij een WA-verzekering. Uiteraard is het wel mogelijk om de schade aan je eigen auto te verzekeren. Hierbij kun je kiezen uit een uitgebreide variant (volledig casco) of een minder uitgebreide variant (beperkt casco).

Gratis verzekeringsadvies aanvragen

Caravanverzekering

Met een WA-verzekering ben je automatisch gedekt tegen schade die je met je caravan aan anderen toebrengt. Helaas wordt de schade aan je eigen caravan in dat geval niet vergoed. Bovendien is een caravan een waardevol bezit en kunnen er zich verschillende onplezierige situaties voordoen. Denk aan schade door storm, hagel, vandalisme of zelfs nog ernstiger: inbraak en diefstal. Een caravanverzekering biedt (gedeeltelijke) vergoeding voor dergelijke gevallen van schade. Wil je weten hoe je jouw caravan het beste verzekeren kunt? Wij vertellen het je graag persoonlijk.

Gratis adviesgesprek

Caravanverzekering Varwijk Sibma

Camperverzekering

Wil je deze zomer weer zorgeloos genieten van je vakantie met de camper? Met een goede camperverzekering kun je met een gerust hart op pad. Of je nu kiest voor een basisdekking of extra zekerheid wilt met één van de aanvullende dekkingen, met Varwijk & Sibma ben je altijd goed verzekerd onderweg. Een camper is een waardevol bezit. Daarom is het verstandig om te bespreken hoe jij bij totaal verlies het aankoopbedrag kunt terugkrijgen. Met het verzekeringsadvies van Varwijk & Sibma ga je slim en zorgeloos op pad met jouw camper.

Meer informatie

Motorverzekering

Net zoals bij autoverzekeringen is een WA-verzekering ook verplicht voor motorvoertuigen. Bovendien kun je ervoor kiezen om schade aan je motor te verzekeren en daarbij heb je de keuze tussen beperkt casco en volledig casco dekking. Op dit gebied vertoont de motorverzekering veel overeenkomsten met de autoverzekering. Ook is het mogelijk om schadevrije jaren op te bouwen bij je motorverzekering, net zoals bij een autoverzekering. Hoe meer schadevrije jaren je hebt, hoe hoger de premiekorting die je ontvangt. Bij veel verzekeringsmaatschappijen kun je dezelfde korting krijgen voor je motorverzekering als voor je autoverzekering. Hierdoor kan het voordelig zijn om zowel je motor als je auto bij dezelfde verzekeraar te verzekeren.

Vrijblijvend adviesgesprek

Oldtimerverzekering

Is het voertuig dat je wil verzekeren ouder dan 25 jaar en lichter dan 3.500 kilo? En rijd je hier minder dan 7.500 kilometer per jaar mee? Dan kun je jouw voertuig mogelijk verzekeren met onze oldtimer­verzekering. Is je oldtimer getaxeerd? Dan kun je deze verzekeren met een WA + Beperkt Casco of WA + Volledig Casco dekking. Neem contact op met één van onze verzekeringsadviseurs voor meer informatie.

Ik wil meer informatie

Oldtimerverzekering Varwijk Sibma

Bootverzekering

Wil je met een gerust hart het water op? Dan wil je natuurlijk ten alle tijden de beste verzekering hebben die bij jou past tegen een scherpe premie. Of dat nu met een motorboot, jacht, sloep of zeilboot is. Varwijk & Sibma geeft jou passend advies en samen bepalen we wat voor dekking het beste past bij jou. Een boot heeft niet alleen emotionele waarde, maar het is ook een aanzienlijke investering. Bovendien wordt het steeds drukker op het water en kunnen ongelukken snel gebeuren. Daarom is het van groot belang dat je je boot op een goede manier verzekert. Met een aansprakelijkheidsverzekering voor boten (WA-verzekering) zijn alleen schades gedekt die je met jouw boot aan anderen veroorzaakt. Schade aan jouw eigen boot valt niet onder de dekking van de WA-verzekering. Voor optimale dekking kun je kiezen voor een allrisk-verzekering. Hiermee zijn ook schades aan jouw boot gedekt, zoals aanvaringen, vandalisme, diefstal, brand, storm, stranding en zinken. Met de verzekeringsadvies van Varwijk & Sibma kun je zorgeloos genieten van de vrijheid op het water.

Gratis adviesgesprek

(Brom)fietsverzekering

Bromfietsverzekering

Met het verzekeringsadvies van Varwijk & Sibma voor de bromfietsverzekering heb je de vrijheid om jouw brommer, snorfiets, scooter, speed pedelec of high-speed e-bike naar eigen wens te verzekeren. Je kunt kiezen uit drie verzekeringsvormen: WA, WA+ Beperkt Casco of All Risk. Daarnaast kun je ook kiezen voor aanvullende dekkingen waarmee je de verzekering naar jouw behoeften kunt uitbreiden. Op die manier kun je eenvoudig jouw eigen bromfietsverzekering samenstellen, zo ben je altijd zorgeloos op weg naar jouw eindbestemming.

Fietsverzekering

Wil je een fietsverzekering afsluiten? Kies dan een verzekering die past bij jouw fiets. Zo heeft Varwijk & Sibma een goedkope fietsverzekering voor de stadfiets, elektrische fiets, racefiets en MTB. Ben je op zoek naar een fietsverzekering waarbij je zelf bepaalt hoe jouw fiets is verzekerd? Dan is een fietsverzekering afsluiten bij Varwijk & Sibma een goed idee. Er is een passende verzekering voor iedereen. Of je nu dagelijks naar je werk fietst, je kinderen van school haalt met de bakfiets of wekelijks op de racefiets stapt: met een fietsverzekering van Varwijk & Sibma ga je met een gerust hart op pad.

Meer informatie aanvragen

Scooter verzekering Varwijk Sibma

Vragen over onze woonverzekeringen?

Melle van der Wal staat voor je klaar!

Bezoekadres:
Varwijk & Sibma
Weibuorren 108
9247 BD Ureterp

Back to top