Woonverzekeringen

Jouw huis is je thuis. Een goede verzekering die past bij jou en/of je gezin is belangrijk. Ga in gesprek met onze adviseur en bekijk welke verzekering geschikt is voor jouw thuis.

Slim verzekerd bij Varwijk & Sibma

Slim verzekerd
De scheidingslijn tussen een opstalverzekering en een inboedelverzekering is soms dun. Breng daarom alle woonverzekeringen onder één dak. De keuze voor één verzekeraar voorkomt dat je bij schade tussen wal en schip belandt.
Onafhankelijk
Bij het afsluiten van een verzekering komt veel kijken. Als verzekeringsadviseur kijken wij naar je persoonlijke situatie, wensen en eisen. We werken samen met verschillende aanbieders. Ons advies is altijd onafhankelijk.
Gunstige voorwaarden
Doordat wij een ruime selectie aan verzekeringen aanbieden, kun je altijd profiteren van een voordelige premie. Wij zorgen voor de best passende verzekering, de juiste dekking en verzekerde bedragen.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Woonverzekering afsluiten

Jouw huis is een waardevolle plek. Een plek voor jou en/of je gezin die volstaat met waardevolle spullen en herinneringen. Krijg je toch te maken met schade aan je huis of spullen? Dan is het fijn als je daarvoor verzekerd bent met onze woonverzekeringen. Wij kunnen je helpen met een inboedelverzekering, opstalverzekering en aansprakelijkheidsverzekering. Wij regelen het voor je. Zo voelt jouw huis snel weer als thuis.

Opstalverzekering

Inboedelverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering

Opstalverzekering

Verzekerd zijn van een goede opstalverzekering? Als onafhankelijk adviseur kijken we samen naar de beste verzekering in jouw situatie. Alles wat aard- en nagelvast zit (en dus niet verhuisbaar is) behoort tot je woonhuis. Dit verzeker je met de opstalverzekering. Alles wat wel verhuisbaar is, valt onder de inboedelverzekering. Je inboedelverzekering en opstalverzekering keren uit bij schade aan of in je huis na bijvoorbeeld brand, waterschade, inbraak of storm. Een prettig idee, want de kosten lopen bij deze schades al gauw behoorlijk op. Net als je woning, vergt ook een goede opstalverzekering regelmatig onderhoud.

Basis of all-risk

Je kunt kiezen voor een basisverzekering, maar all-risk is ook mogelijk. Daarnaast kun je optioneel een glasverzekering of aansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Neem contact op met onze verzekeringsadviseur voor advies.

Inboedelverzekering

Spullen in je huis, tuin en schuur worden ook wel inboedel genoemd. Met een inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen brandschade of diefstal, maar ook tegen bijvoorbeeld storm of waterschade. Een inboedelverzekering combineer je vaak direct met een opstalverzekering. Bij Varwijk & Sibma ben je verzekerd van een goede inboedelverzekering tegen een scherpe prijs.

  • Wij betalen het schadebedrag of regelen de reparatie
  • Je bent nooit onderverzekerd
  • Zonnepanelen en laadpalen aan de woning standaard meeverzekerd

Vrijblijvend informatiegesprek aanvragen

Opstalverzekering Varwijk Sibma

Aansprakelijkheidsverzekering

Hoe zit het dan met schade die je veroorzaakt bij een ander? Dan moet diegene die de schade veroorzaakt de schade vergoeden. Dit noem je ook wel aansprakelijkheid. Je kunt je verzekeren voor schade die je per ongeluk veroorzaakt aan de spullen van een ander. Dit geld ook als je gewond raakt door iemand anders. Wat verzeker je dan? Denk hierbij aan schade aan iemand ander zijn spullen, schade door je huisdier, schade aan een gehuurd vakantiehuis of schade als jouw omgewaaide boom op de auto van de buren valt. Is de schade met opzet veroorzaakt ben je niet verzekerd en zo zijn er nog een paar uitzonderingen.

  • Profiteer van flinke pakketkortingen
  • De dekkingen van onze verzekeringen sluiten perfect op elkaar aan
  • Wereldwijde dekking

Meer informatie

Vragen over onze woonverzekeringen?

Melle van der Wal staat voor je klaar!

Bezoekadres:
Varwijk & Sibma
Weibuorren 108
9247 BD Ureterp

Back to top

Ook verkopen als een VIP?

Bekijk ons premium pakket!

VIP verkopen