Bedrijfspandverzekering

Een brand of storm kan nare gevolgen hebben voor je bedrijfspand, kantoor of winkel. Het is een ingrijpende gebeurtenis. Ook risico's op de bouwplaats wil je afdekken. Een goede verzekering is dan belangrijk. Met onze zakelijke verzekeringen sta je sterk.

Slim verzekerd bij Varwijk & Sibma

Slim verzekerd
Van een aansprakelijkheidsverzekering tot een brand- of verzuimverzekering. We bemiddelen én beheren al je zakelijke schade- en inkomensverzekeringen. De keuze voor één verzekeraar voorkomt dat je bij schade tussen wal en schip belandt.
Scherp
Wij zetten alles op alles om op elk vlak de scherpste te zijn: scherp advies, scherpe premies en uitgebreide dekkingsmogelijkheden.
Service
Heb je specifieke verzekeringswensen? Wij vinden altijd een oplossing. We hebben een breed aanbod verzekeringen en werken samen met diverse partijen. Wij kunnen altijd onderhandelen met verzekeraars om zo samen tot de beste oplossing te komen.

Bedrijfsverzekering

Denk je erover na om je bedrijfsverzekeringen onder één dak onder te brengen, overweeg je om over te stappen of wil je een nieuwe verzekering afsluiten? Dan ben je bij Varwijk & Sibma aan het juiste adres. Wij gaan verder dan het inkopen van standaard verzekeringen. Wij adviseren je op maat en maken een verzekeringsanalyse specifiek voor jouw bedrijf. Zo heb je direct een duidelijk overzicht van alle bedrijfsrisico's. Bij het verzekeringen van je bedrijfspand kun je rekenen op:

Snelle en deskundige hulp bij schade
Dekt schade aan je bedrijfspand, kantoor of winkel
Uitgebreide gevarendekking

Gebouwenverzekering

Inboedelverzekering

CAR

Gratis adviesgesprek aanvragen

Gebouwenverzekering

Een gebouwen­verzekering (ook wel Zakelijke opstalverzekering genoemd) vergoedt de herstelkosten bij materiële schade door brand, water, inbraak en storm aan je bedrijfspand.

Expert bepaalt gratis de waarde van uw gebouw
Garantie tegen onderverzekering
Schade door hagel of sneeuw standaard meeverzekerd
Bij schade door brand geen eigen risico

  Wat in ieder geval verzekerd is?

   • Schade door brand, storm, inbraak en water
   • Schade door blikseminslag, smeltwater, vandalisme of ontploffing
   • Bereddingskosten: kosten die u maakt om schade te voorkomen of te verminderen
   • Opruimingskosten
   • Huurderving: huur die u niet krijgt

  En zo zijn er nog een aantal zaken die je wel/niet vergoed krijgt. Dit is afhankelijk van welke verzekering je bij ons afsluit en of je eventueel een aanvullende verzekering afsluit. Neem contact op met onze verzekeringsadviseur voor advies.

  Inboedelverzekering

  Een zakelijke inboedelverzekering wordt ook wel een inventarisverzekering genoemd. Met zakelijke inboedel worden zakelijke spullen bedoelt die niet vastzitten aan het pand. Denk bijvoorbeeld aan de stoffering, meubels maar ook aan machines. Bij schade kan een zakelijke inboedelverzekering de schade vergoeden.

  • Standaard garanties tegen onderverzekering
  • Ook de kosten van het inschakelen van een schade expert zijn gedekt
  • Ook bij werken vanuit huis

  Vrijblijvend informatiegesprek aanvragen

  Zakelijke inboedelverzekering Varwijk Sibma

  CAR verzekering

  Schade op de bouwplaats? Voor schade aan (ver)bouwwerken is er de CAR verzekering (Construction All Risk). Zo ben je als ondernemer goed verzekerd tegen materiële schade aan nieuwbouw of bestaande bouw die ontstaat tijdens de bouw of een verbouwing. Denk hierbij aan een dekking van de schade voor aangenomen werk, schade aan eigendommen van de opdrachtgever, schade toegebracht aan onderaannemers van derden of schade aan of diefstal van materialen, zoals steigers en gereedschap. Voordelen van een goede CAR verzekering:

  • Alle partijen zijn verzekerd
  • Snelle schadeafhandeling
  • Een verzekering voor al je projecten (of los per project)

  Er zijn zowel doorlopende als aflopende CAR-verzekeringen beschikbaar. Voor zowel zakelijke opdrachtgevers, aannemers of ZZP-ers, voor iedereen is de CAR verzekering af te sluiten. Sparren over het afdekken van risico's in de bouw? Neem contact op met onze verzekeringsadviseur Melle, hij denkt graag met je mee.

  Meer informatie

  Vragen over onze verzekeringen voor bedrijfspanden?

  Melle van der Wal staat voor je klaar!

  Bezoekadres:
  Varwijk & Sibma
  Weibuorren 108
  9247 BD Ureterp

  Back to top

  Ook verkopen als een VIP?

  Bekijk ons premium pakket!

  VIP verkopen