Inkomensverzekeringen

Ziekteverzuim of een medewerker die arbeidsongeschikt raakt? Met onze collectieve inkomensverzekeringen beschermen wij jouw bedrijf én werknemers. Bekijk onze oplossingen.

Slim verzekerd bij Varwijk & Sibma

Slim verzekerd
Bij Varwijk & Sibma kun je terecht voor AOV en verzuimverzekeringen, maar ook voor collectieve ongevallenverzekeringen. De keuze voor één verzekeraar voorkomt dat je bij schade tussen wal en schip belandt.
Scherp
Wij zetten alles op alles om op elk vlak de scherpste te zijn: scherp advies, scherpe premies en uitgebreide dekkingsmogelijkheden.
Service
Heb je specifieke verzekeringswensen? Wij vinden altijd een oplossing. We hebben een breed aanbod verzekeringen en werken samen met diverse partijen. Wij kunnen altijd onderhandelen met verzekeraars om zo samen tot de beste oplossing te komen.

Wat past bij jou en je bedrijf?

Een gebroken been? Een werknemer overspannen of langdurig ziek? Niemand wil ziek zijn, maar soms gebeurt het toch. Als werkgever betaal je het loon van je zieke medewerker door. Dat is je wettelijke plicht. Ben je eigen baas? Waarschijnlijk wil je zo snel mogelijk weer aan de slag én heb je een inkomen nodig. Denk vooruit en voorkom vervelende financiële verrassingen in de toekomst: regel een ziekteverzuim- of arbeidsongeschiktheidsverzekering. Dit scheelt je een hoop zorgen en geeft je tijd voor wat je het liefst doet: ondernemen!

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV)

Verzuimverzekering

Ongevallenverzekering (collectief)

Gratis adviesgesprek aanvragen

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Kun je niet werken vanwege een ongeval of ziekte? Dan loop je als ondernemer inkomsten mis. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) geeft je zekerheid. Raak jij of een van je medewerkers arbeidsongeschikt, dan ontvang je een maandelijkse uitkering. Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering kies je voor zekerheid. Onze AOV verzekeringen kun je aanpassen naar je eigen wensen. Zo verzeker je alleen datgeen je nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Verzeker je alleen je vaste lasten of je volledige inkomen?
 • Voor welke periode wil je verzekerd zijn?
 • Hoe lang kun je zonder uitkering?

Zo zijn er nog meer keuzes. Onze adviseur Melle helpt je hier graag bij. Zo kunnen we samen kijken welke AOV bij jouw onderneming past. Nieuwsgierig?

Vrijblijvend adviesgesprek

Meer verzekeren?

  • WIA
  • WGA
  • WGA

Er zijn meer verzekeringen of aanvullende verzekeringen . Daarnaast zijn ook veel verzekeringen uit te breiden met aanvullende verzekeringen. Vraag onze adviseur gerust om een advies op maat.

Verzuimverzekeringen

Met een verzuimverzekering verzeker je jouw bedrijf tegen de kosten van een zieke medewerker. Denk aan griep, long-covid, een gebroken been of een burn-out. Als werkgever ben je verplicht 2 jaar (een deel) van het loon door te betalen. Ook ben je verantwoordelijk voor de re-integratie en begeleiding van de zieke medewerker. Met een verzuimverzekering ontvang je in ieder geval een vergoeding voor de loondoorbetaling van de medewerker. Deze verzekering is ook uit te breiden met bijvoorbeeld een basiscontract bij de arbodienst of extra begeleiding voor de zieke medewerker. Zo kun je zelf bepalen op welke manier je jouw onderneming wilt verzekeren voor verzuim.

Verplicht?

Een verzuimverzekering is niet wettelijk verplicht. Vaak is het wel verstandig om een verzuimverzekering af te sluiten. Bijvoorbeeld als je niet genoeg geld hebt om een langdurig zieke medewerker te betalen. Bovendien komen hier vaak meer kosten bij kijken: productieverlies, vervangend personeel, arbodienstverlening etc.

Vrijblijvend informatiegesprek aanvragen

Verzuimverzekering Varwijk Sibma

Ongevallenverzekering (collectief)

Je moet er niet aan denken, maar het kan gebeuren dat een medewerker een ongeluk krijgt waardoor hij of zij blijvend invalide wordt of komt te overlijden. Dan heeft dat gevolgen voor het inkomen van je medewerker. Wij betalen een vast bedrag aan je medewerker of zijn of haar nabestaanden. Ook als het ongeluk gebeurt in het buitenland. Een collectieve ongevallenverzekering is geschikt voor bedrijven, maar ook voor scholen, verenigingen en stichtingen.

 • Flexibel samen te stellen
 • Je hebt invloed op het verzekeringsbedrag
 • Belangrijke arbeidsvoorwaarde
 • De premie is fiscaal aftrekbaar

Ook als zzp'er sta je serieus met lege handen als je geen ongevallenverzekering hebt afgesloten. Ga vrijblijvend in gesprek met onze adviseur en ontdek hoe je deze risico's eenvoudig dekt voor een vast, laag bedrag per maand. Deze verzekering keert ook uit aan je nabestaanden mocht je onverhoopt als gevolg van een ongeval komen te overlijden.

Meer informatie

Vragen over onze zakelijke inkomensverzekeringen?

Melle van der Wal staat voor je klaar!

Bezoekadres:
Varwijk & Sibma
Weibuorren 108
9247 BD Ureterp

Back to top

Ook verkopen als een VIP?

Bekijk ons premium pakket!

VIP verkopen