Vervoer

Als ondernemer kun je te maken krijgen met risico's op het gebied van vervoer en transport. De juiste schadedekking voor je bedrijfsauto, verkeersschade maar ook eigen vervoersverzekeringen regel je gemakkelijk met de zakelijke verzekeringen van Varwijk & Sibma.

Slim verzekerd bij Varwijk & Sibma

Slim verzekerd
Van een zakelijke autoverzekering tot een verkeersschade verzekering. We bemiddelen én beheren al je zakelijke verzekeringen. De keuze voor één verzekeraar voorkomt dat je bij schade tussen wal en schip belandt.
Scherp
Wij zetten alles op alles om op elk vlak de scherpste te zijn: scherp advies, scherpe premies en uitgebreide dekkingsmogelijkheden.
Service
Heb je specifieke verzekeringswensen? Wij vinden altijd een oplossing. We hebben een breed aanbod verzekeringen en werken samen met diverse partijen. Wij kunnen altijd onderhandelen met verzekeraars om zo samen tot de beste oplossing te komen.

Zakelijk vervoer goed verzekerd

Een tegenvaller op de weg: één van je werkbussen raakt betrokken bij een ongeval of je goederen overleven de tocht niet. Met de juiste verzekeringen dek je de risico's af die voor jouw bedrijf belangrijk zijn. Bij Varwijk & Sibma kunnen we je helpen aan de juiste verzekeringen voor je bedrijfsauto, goederentransport of een eigen vervoerverzekering.

Snelle en deskundige hulp bij schade
Dekking zo eenvoudig of uitgebreid als je zelf wilt
Scherpe premies en uitstekende voorwaarden

Bedrijfsautoverzekeringen

Verkeersschade verzekeringen

Eigen vervoerverzekering

Gratis adviesgesprek aanvragen

Bedrijfsautoverzekering

Zijn er binnen je bedrijf één of meerdere personenauto's, bestelwagens of bussen die zakelijk worden gebruikt? Met onze bedrijfsautoverzekering verzeker je ze goed. Met verschillende polissen en aanvullende extra's is er voor iedere ondernemer een passende verzekering.

Een WA plus bedrijfsautoverzekering dekt - naast natuurlijk de wettelijke aansprakelijkheid - onder meer schade die is ontstaan door diefstal, brand, storm of hagel. Met een all-risk bedrijfsautoverzekering dek je ook de schade die door eigen schuld is ontstaan

  Eenvoudig of uitgebreid verzekerd zijn als je zelf wilt
  Uit te breiden met aanvullende verzekeringen
  Scherpe premies en de juiste voorwaarden

   Meer verzekeringen

    • Goederentransport
    • Vrachtwagenverzekering
    • Schadeverzekeringen voor inzittenden
    • Aanhangwagenverzekering

   Er zijn meer verzekeringen af te sluiten op het gebied van zakelijk vervoer. Daarnaast zijn ook veel verzekeringen uit te breiden met aanvullende verzekeringen. Vraag onze adviseur gerust om een advies op maat.

   Verkeersschade verzekering

   Een verkeersongeval tijdens het werk? Als werkgever of ZZP-er kun je aansprakelijk gesteld worden voor een verkeersongeval. Met een verkeersschadeverzekering bescherm je jouw werknemers en jezelf als er letselschade is of als spullen beschadigd raken. De aansprakelijkheidsverzekering dekt geen schade die wordt veroorzaakt met of door motorrijtuigen. En de WA-verzekering voor motorrijtuigen geeft op zijn beurt geen dekking voor letselschade van de bestuurder. De verkeersschadeverzekering dekt de schade en kosten wel. Zo gaan jouw medewerkers en jijzelf goed verzekerd op pad.

   • Letsel- en zaakschade van de medewerker
   • Schade door een ongeval waarbij de medewerker bestuurder of inzittende is
   • Schade door een ongeval waarbij de medewerker bij betrokken is
   • Schade tijdens woon-werk verkeer

   Vrijblijvend informatiegesprek aanvragen

   Verkeersschade verzekering Varwijk Sibma

   Eigen vervoerverzekering

   Is er schade aan gereedschap uit je bedrijfswagen? Zijn er spullen verloren gegaan of zelfs gestolen uit je bedrijfsauto? Jouw zakelijke spullen wil je goed verzekeren, want ze zijn vaak veel geld waard. Met de eigen vervoerverzekering verzeker je al deze spullen tegen schade en diefstal. Je krijgt de kosten voor de reparatie of vervangende spullen vergoed. Zo kun je snel weer aan de slag.

   • 24-uurs dekking: ook buiten werktijd verzekerd
   • Bepaal zelf het verzekerde bedrag
   • Keuze uit verschillende dekkingen

   De premie van de verkeersschadeverzekering voor medewerkers voor jouw bedrijf hangt af van het aantal medewerkers dat de weg op gaat. Ook het aantal bedrijfsauto's telt mee. Hoe meer voertuigen en medewerkers, hoe hoger het benodigde verzekerde bedrag.

   Onze adviseur helpt je graag jouw bedrijfssituatie te inventariseren en geven je advies over de juiste dekking voor jouw bedrijf

   Meer informatie

   Vragen over onze zakelijke vervoersverzekeringen?

   Melle van der Wal staat voor je klaar!

   Bezoekadres:
   Varwijk & Sibma
   Weibuorren 108
   9247 BD Ureterp

   Back to top