Mijn favorieten

HypothekenU heeft de woning van u dromen gezien of u wilt graag wat geld bijlenen binnen de overwaarde op uw huidige woning. Het kan ook zijn dat u een herschikking wilt van verschillende leningen en/of hypotheken of dat u wilt oversluiten in verband met een lage rentestand. U begrijpt al dat er verschillende redenen kunnen zijn om een hypotheek af te sluiten.

Tussenpersoon

Varwijk & Sibma begrijpt dat een hypotheek afsluiten niet iets is wat u dagelijks doet. U wilt graag een leidraad in de wirwar van voorwaarden, rentes en geldverstrekkers. Als onafhankelijk tussenpersoon kunnen wij u helpen om een juiste keuze te maken uit de diverse aanbiedingen, zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt.

Al enkele jaren worden ongeveer de helft van alle hypotheken, die in Nederland worden afgesloten, afgesloten via een tussenpersoon. Dit zou niet het geval kunnen zijn wanneer het inschakelen van een tussenpersoon extra kosten met zich meebrengt. Geldverstrekkers hebben het nut van een tussenpersoon ook ontdekt!

Om inzicht te krijgen in onze manier van werken nodigen wij u uit om onze dienstverleningsdocumenten (DVD's) door te nemen. Uiteraard nemen wij e.e.a. ook graag, geheel vrijblijvend, persoonlijk met u door.

Wij hebben een drietal DVD's
 

Erkend Hypotheekadviseur
 


De hypotheekadviseurs van Varwijk & Sibma houden hun kennis permanent op peil. Door dit te doen mogen ze zich ook Erkend Hypotheekadviseur noemen. Door zaken te doen met een Erkend Hypotheekadviseur weet u dat de kennis van uw adviseur permanent getoetst wordt. Het is bovendien een verplicht diploma om in aanmerking te komen voor de vereiste vergunningen.
 
Maatschappijen


Wij willen voor een ieder een zo goed mogelijk passende hypotheek zoeken. Dit lukt ons goed omdat we goede contacten hebben opgebouwd met vele geldverstrekkers. Dagelijks worden we door de verschillende maatschappijen op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen en rentestanden. Hierdoor zijn onze adviezen altijd ‘up-to-date'.

Graag zouden we samen met u de verschillende mogelijkheden eens doornemen. U kunt altijd vrijblijvend en zonder kosten een offerte bij ons aanvragen. Wij gaan altijd opzoek naar zekerheid voor u. Want wij beseffen dat het om uw zekerheid gaat..........

Consumptieve Kredieten

Op het gebied van consumptieve kredieten doen wij hoofdzakelijk zaken met Money Care. Middels deze link kunt u hun site bekijken.

 Autoriteit Financiële Markten (AFM)


Varwijk & Sibma beschikt over een vergunning (bekend onder nummer 12004851) van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De AFM bevordert eerlijke en transparante financiële markten. Zij is de onafhankelijke gedragstoezichthouder op de markten van sparen, lenen, beleggen, pensioenen en verzekeren. De AFM valt onder de politieke verantwoordelijkheid van de minister van Financiën en is een zelfstandige overheidsorganisatie.


De AFM bevordert zorgvuldige financiële dienstverlening aan consumenten en ziet toe op een eerlijke en efficiënte werking van kapitaalmarkten. Ons streven is het vertrouwen van consumenten en bedrijven in de financiële markten te versterken, ook internationaal. Op deze manier draagt de AFM bij aan de welvaart en de economische reputatie van Nederland.

De AFM geeft hier onafhankelijke informatie en ‘tools’ om je te helpen weloverwogen financiële keuzes te maken. Wat kunt u doen? Via het Meldpunt Financiële Markten kun je (mogelijke) misstanden in de financiële markten melden aan de AFM of vragen stellen. 

Links/ nieuws 
 


Logo NHG