De Foute 28 7

9202 TS Drachten
€ 20.000 k.k.
m²
18m² 18 m²

Omschrijving

Garagebox in woonwijk 'De Venen', niet ver van het centrum van Drachten. Het voorliggende terrein is mandelig (eigendom ligt bij alle eigenaren van de garageboxen gezamenlijk). Vanaf de straat is de garagebox goed bereikbaar, geen smalle steegjes of iets dergelijks om bij de box te komen.

De maten van de box: 570 x 288 x 206 cm (L x B x H, binnenmaten).
De maten van de deur: 223x190 cm (B x H).

In de garagebox staat een aggregaat voor de (eventuele) stroomvoorzien

...

Garagebox in woonwijk 'De Venen', niet ver van het centrum van Drachten. Het voorliggende terrein is mandelig (eigendom ligt bij alle eigenaren van de garageboxen gezamenlijk). Vanaf de straat is de garagebox goed bereikbaar, geen smalle steegjes of iets dergelijks om bij de box te komen.

De maten van de box: 570 x 288 x 206 cm (L x B x H, binnenmaten).
De maten van de deur: 223x190 cm (B x H).

In de garagebox staat een aggregaat voor de (eventuele) stroomvoorziening, dit is ook wat er als 'voorzien van elektra' bedoeld wordt bij de kenmerken. Deze is bij de koop inbegrepen. De box wordt vrij van huur en gebruik geleverd.

Overdracht

Vraagprijs:
€ 20.000 kosten koper
Aangeboden sinds:
17-11-2021
Status:
Verkocht
Aanvaarding:
In overleg

Bouw

Soort bouw:
Bestaande bouw , bouwjaar
Specifiek:
Overigog

Oppervlakten en inhoud

Wonen:
Perceel:
18 m²

Indeling

Aantal kamers:
0
Aantal woonlagen:
0

Energie

Energielabel:
Niet beschikbaar

Kadastrale gegevens

DRACHTEN C 10309
Oppervlakte:
18 m²
Eigendomssituatie:
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging:
Tuin:
Geen tuin

Garage

Soort garage:
Geen garage
Aantal garages:
0
Capaciteit:
1 auto
NVM Makelaar NVM Makelaar
Varwijk & Sibma 0512 - 30 06 68
Brochure aanvragen
Interesse in deze woning?

Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Huis verkopen Drachten

Woon jij in Drachten en wil je jouw woning verkopen? Het is begrijpelijk dat je niet weet waar je moet beginnen. De makelaars van Varwijk & Sibma hebben voldoende ervaring en andere instrumenten om jouw vraag te beantwoorden en jou vervolgens te begeleiden bij de verkoop van je woning. Zo wordt de verkoop van jouw huis geheid een succes. Benieuwd hoe we je verder kunnen helpen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan! Hierin brengen we graag samen met jou de mogelijkheden in kaart.

Gratis waardebepaling Drachten

De woningprijzen zijn nog steeds hoog. Ben je benieuwd naar de waarde van jouw woning? Plan een gratis waardebepaling, onze makelaar komt dan graag bij je langs om jouw woning te schatten op waarde. Tijdens dit gesprek krijg je meer informatie over de huizenmarkt, de verkoopkansen van jouw huis en inzicht in de cijfers uit de omgeving.

Huis kopen Drachten

Op zoek naar een woning in Drachten, maar heb je jouw droomwoning nog niet aan de haak kunnen slaan? Schakel dan hulp in van onze aankoopmakelaar. Door het inschakelen van een aankoopmakelaar sta je sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. Door tijdig actie te ondernemen met onze aankoopmakelaar ben je andere potentiële kopers een stapje voor.

Aankoopmakelaar Drachten

Heb je eindelijk jouw droomwoning gevonden en ben je klaar om de volgende stap te zetten? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. Onze aankoopmakelaar heeft jarenlange ervaring met aankopen van een huis in Drachten. Het aankooptraject begint bij het selecteren van geschikte woningen en eindigt bij het passeren bij de notaris. Tussen de eerste en laatste actie zitten vele handelingen die verricht moeten worden. Jij kunt samen met jouw makelaar afspreken welke actie je zelf wilt doen en welke door de makelaar gedaan moeten worden. Hierbij kun je denken aan bezichtigingen(alleen of met de makelaar), onderhandelingen, controleren koopakte en controle bij oplevering.

Taxatie Drachten

Ben je nog niet zeker of je je woning wilt verkopen en wil je graag eerst weten wat jouw huis in Drachten waard is? De taxateurs van Varwijk & Sibma bepalen de waarde van een woning door te kijken naar o.a. de ligging van de woning, type woning, diverse oppervlakten en inhouden, technische voorzieningen, staat van onderhoud en de locatie. Door de verschillende opleidingen en actuele kennis van de markt kunnen onze taxateurs je voorzien van een gevalideerd taxatierapport.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Varwijk & Sibma
Weibuorren 108
9247 BD Ureterp

Back to top