Mijn favorieten

Verzekeringen


Of het nu om uw auto, huis, gezin of uw eigen toekomst gaat; u wilt goed verzekerd zijn! Op momenten dat het u even tegen zit is het handig dat er iemand is die een gedeelte van uw zorgen uit handen kan nemen. Of u nu schade met uw auto heeft of u wilt rechtsbijstand hebben; de verzekeringsexperts van Varwijk & Sibma zorgen ervoor dat de verzekeringszaken op een juiste manier afgehandeld worden.
 


Maatschappijen

Wij hopen uiteraard niet dat u in de omstandigheid komt dat u uw verzekering moet gebruiken, maar als dit wel het geval is dan moet deze zo goed mogelijk bij u passen. U wilt aan de ene kant niet teveel premie betalen en aan de andere kant zo goed mogelijk verzekerd zijn.

Varwijk & Sibma Verzekeringen heeft voldoende agentschappen om samen met u een goed en passend verzekeringspakket samen te stellen. De combinatie van Makelaardij, Hypotheken en Verzekeringen, welke Varwijk & Sibma aan kan bieden, zorgt ervoor dat u een groot deel van uw zorgen bij een persoon kwijt kunt.
 


Werkwijze

Veel van onze klanten komen binnen via de makelaardij- of hypotheekafdeling. Met name het feit dat ‘alles onder een dak` kan geeft de klanten een goed gevoel. Daarnaast komen er ook veel klanten binnen om een ‘losse' verzekering af te sluiten.

Regelmatig komt het voor dat, wanneer we een vrijblijvende verzekeringscheck doen, dat klanten dubbel verzekerd zijn voor bepaalde zaken en dat andere zaken helemaal niet verzekerd zijn. Zo'n verzekeringscheck doen we ook voor u vrijblijvend en kosteloos.

Ook op het gebied van verzekeringen begrijpen wij dat het om uw zekerheid gaat.....volgens ons voldoende reden om voor Varwijk & Sibma te kiezen.
 

Melle van der Wal, uw verzekeringsadviseur